Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Cum a aflat Pepe că Raluca îl înșela cu cel mai bun prieten: ”Nu înțelegeam de ce se întâmplă”

Incredibil! Cum a aflat Pepe că Raluca îl înșela cu cel mai bun prieten: ”Nu înțelegeam de ce se întâmplă”

GALERIE FOTO (6)

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă, Raluca Pastramă și Pepe, se confruntă cu un scandal uriaș, după ce au apărut informații explozive despre presupuse infidelități și trădări. De la afacerile lor comune la grădiniță și până la relațiile personale, totul pare să fi fost compromis de scene surprinse pe camere de luat vederi.

Scandalul ce a cuprins relația dintre Raluca Pastramă și Pepe este departe de a se fi încheiat. Dezvăluirile șocante și scenele surprinse pe camerele de luat vederi au deschis o cutie a Pandorei în lumea mondenă, stârnind speculații, dezamăgiri și reacții contradictorii.

Căsnicie de 8 ani, dusă pe apa infidelității

Raluca Pastramă și Pepe au trăit 8 ani de „fericire”, marcându-și relația cu cele două fetițe adorabile pe care le au. Pe lângă viața personală, cei doi au împărțit și o afacere în domeniul educației, inaugurând o grădiniță în 2017. Cu toate acestea, zvonurile despre problemele din relația lor au început să circule. Despărțiți de destinele lor personale, Raluca și Pepe au ales drumuri separate, iar divorțul părea inevitabil.

Raluca s-a căsătorit ulterior cu Ibrahim Ibru, iar Pepe a făcut dezvăluiri controversate pe platforma TikTok, aducând în discuție detalii din trecutul amoros al Ralucăi, subliniind posibile infidelități. Detaliile incendiare au ieșit la iveală odată cu apariția unor informații ce sugerează că Pepe ar fi descoperit scene compromițătoare, surprinse de camerele de luat vederi din grădinița lor. Imaginile ar fi arătat Raluca într-o ipostază intimă cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pepe, Mihail-Tiberiu Ioan, cunoscut sub numele de Tibi din Ploiești.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult.”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp pentru Xtra Night Show, pe Antena Stars.

O prietenie ruptă și o căsnicie pierdută

Relația strânsă dintre Pepe și Tibi, considerat aproape un frate, a fost afectată profund de aceste dezvăluiri. Scenele surprinse pe camerele de luat vederi au aruncat în aer toți anii de prietenie. Înțelegerile și alianțele au fost lăsate în urmă de un văl de controverse și incertitudini. Din păcate, nu doar căsnicia dintre artist și brunetă a fost încheiată, ci și o prietenie devenită în timp o frăție. Cu toate acestea, artistul rămâne deschis la ideea unei noi căsnicii, confirmând faptul că își dorește. Divorțul și scandalul tumultuos prin care trece acum cu fosta soție nu îi afectează principiile în ceea ce privește ideea de familie cu acte în regulă.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil?”, a spus artistul. El a spus că deși are doi copii, ar fi egoist față de viitoarea parteneră să pună punct aici acestui subiect? De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă.”, a mai adăugat artistul, subliniind din nou că tot ce își dorește este iubirea și loialitatea femeii de lângă el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: