Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Cum a reușit un sătmărean să-și recupereze permisul auto. Judecătorul a rămas impresionat

Incredibil! Cum a reușit un sătmărean să-și recupereze permisul auto. Judecătorul a rămas impresionat

Cum a reușit un sătmărean să-și recupereze permisul auto

Un bărbat din Satu Mare a rămas fără permis de conducere după ce un agent de poliție i l-a reținut pentru că nu i-ar fi acordat prioritate unui pieton.

Pentru că avea nevoie de permisul de conducere, bărbatul a scris în procesul verbal problemele cu care se confruntă, iar judecătorul a rămas impresionat.

Incredibil! Cum a reușit un sătmărean să-și recupereze permisul auto. Judecătorul a rămas impresionat

Cazul unui sătmărean l-a impresionat pe un judecător. Bărbatul a rămas fără permis de conducere pe data de 20 februarie 2020, când un polițist de la Rutieră l-a oprit pentru că nu ar i-ar fi acordat prioritate unui pieton.

Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că nu a văzut niciun pieton și a scris acest lucru în procesul verbal. De asemenea, acesta a menționat și că este stresat din cauza problemelor pe care le are cu soția și copiii săi.

După ce dosarul acestuia a ajuns în instanță, judecătorul a rămas impresionat de povestea acestuia, și a decis să-i înapoieze permisul de conducere.

Ce a scris bărbatul în procesul verbal?

Pe lângă faptul că acesta a precizat că nu a comis fapta pentru care a fost lăsat fără permis, bărbatul a mai scris în procesul verbal faptul că este stresat din cauza problemelor pe care le are cu familia sa.

Acesta a precizat că este tatăl a trei copii,dintre care gemeni, iar soția sa este însărcinată, cel mai probabil tot cu gemeni. Tatăl rămas fără permis de conducere a declarat că în ziua evenimentului, soția sa l-a sunat să se ducă mai repede acasă pentru că nu se simte bine, iar gemenii sunt bolanvi, având otită și pneumonie.

„În aceste condiţii perspectiva de a rămâne fără permisul de conducere ar fi o tragedie pentru familie deoarece soţia are interdicţie să conducă în această stare, iar nevoia de deplasare cu auto este una acută mai ales în perspectiva iminentă a internării soţiei şi transportului copiilor la creşă, neavând alt ajutor din partea familiei sau celor apropiaţi în localitate. De asemenea şi problema financiară este una foarte delicată”, a mai arătat bărbatul în instanţă.

Impresionat de povestea sătmăreanului, judecătorul a decis să-i redea bărbatului permisul de conducere, anulând procesul verbal întocmit de polițiști. Mai mult, autoritățile au stabilit că autoturismul se afla deja pe zebră, atunci când pietonul a pus piciorul pe trecerea de pietoni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: