Redactia.ro
Home » Homepage » Incredibil! Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu

Incredibil! Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu

Incredibil! Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu

Incredibil! Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu. Dincă, a anunțat prin avocatul său, că vrea să facă declarații în fața presei, dar acest serviciu, costă. Suspectul din Caracal cere mii de euro pentru un interviu în care va răspunde numai la întrebările cu care e de acord.

Incredibil! Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu

Reporterii de la Libertate.ro, l-au contactat pe avocatul din oficiul lui Gheorghe Dincă, pentru a afla care e prețul unui interviu. Avocatul a spus că suspectul în vârstă de 66 de ani este de acord să facă dezvăluiri, numai televiziunilor, iar tarifele diferă, în funcție de cerere.

Potrivit avocatului Lascoschi, Dincă și-ar fi exprimat dorința de a face declarații publice contra cost. Dar acum acesta este decis, și nu există posibilitatea ca el să se răzgândească, spune avocatul.

Dincă își dorește să primească întrebările dinainte

Interviul cu Dincă ar fi unul original, pentru că el a anunțat că dorește să primească întrebările dinainte și va răspunde numai la întebările care îi convin.

Dincă ar putea vorbi presa, decât cu acordul procurorilor de la DIICOT care anchetează cazul Caracal.

Acum el vrea să vadă ce oferte primește. Declarațiile vor fi făcute după ce se încheie urmărirea penală și va fi trimis în judecată”, spune avocatul Claudiu Lascoschi.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare

Miercuri dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT pentru a fi informat.

Anunțul în presă a fost făcut de avocatul Claudiu Lascoschi. „S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de profanare de cadavre, infracțiune care nu fusese reținută”, a anunțat, la sediul DIICOT, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că le-a răpit, violat și apoi ucis pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Citeste si:Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare

Loading...