Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit: „Simt că tatăl lui încă se află printre noi”

Incredibil! O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit: „Simt că tatăl lui încă se află printre noi”

GALERIE FOTO (4) O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit

Caz șocant! O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit. Cazul unei femei din Liverpool a devenit viral în întreaga lume. Aceasta a adus pe lume un copil după doi ani după ce soțul ei a murit din cauza unei afecțiuni grave. Cum a fost posibil?

Incredibil! O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit: „Simt că tatăl lui încă se află printre noi”

Lauren McGregor din Liverpool a socat o lume întreagă cu povestea ei. Acesta a rămas văduvă în 2020, după ce soțul ei, Chris, s-a stins din viață. Bărbatul a fost diagnosticat cu o tumoră la creier în stadiu terminal. Cei doi și-au dorit întotdeauna să aibă impreună un copil, așa că atunci când au primit tragica veste au decis să recolteze sperma bărbatului. Lauren, în vârstă de 33 de ani, a așteptat nouă luni după moartea partenerului ei, apoi a inceput procesul de fertilizare in vitro. După perioada de doliu, femeia a rămas însărcinată, iar anul acesta, pe 17 mai, Lauren a adus pe lume un băiețel. Aceasta este extrem de fericită și simte că soțul ei este alături de ea. „Seb seamănă tot mai mult cu tatăl lui cu fiecare zi ce trece. Când s-a născut, avea un păr gros, cu un contur în formă de „M”, la fel soțul meu. Pe măsură ce trăsăturile i se definesc, îl pot vedea pe Chris din ce în ce mai mult. Buzele lui sunt la fel ca ale lui Chris”, spune femeia.

Cu toate astea, Lauren își dorește foarte mult să împărtășească unele momente speciale cu răposatul ei soț, dar din păcate nu este posibil. Lauren și Chris s-au combinat în 2013, dar se cunoșteau de mulți ani, pentru că mamele lor erau bune prietene. După doar nouă luni, Chris a început să manifeste simptome, după care a fost diagnosticat cu tumoră pe creier.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: