Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! O fetiță de 4 ani a fost scoasă de sub dărămături în Turcia. Cum a reacționat președintele Recep Erdoğan

Incredibil! O fetiță de 4 ani a fost scoasă de sub dărămături în Turcia. Cum a reacționat președintele Recep Erdoğan

Cutremur Turcia

Cutremurul devastator din Turcia a făcut multe victime. O minune s-a întâmplat totuși, la patru zile de la seismul de 7 grade. O fetiță de numai patru ani a fost găsită de salvatori sub dărămăturile unui bloc de locuințe. În urma cutremurului, au murit peste 100 de persoane, după ce locuințele s-au prăbușit în timpul seimsului.

Incredibil! O fetiță de 4 ani a fost scoasă de sub dărămături în Turcia. Cum a reacționat președintele Recep Erdoğan

Miracol de la Dumnezeu! În urmă cu patru zile un cutremur devastator avea să producă sute de victime în Turcia. Din fericire, o fetiță de patru ani a fost salvată după 91 de ore de sub dărămăturile unui bloc de locuințe. Deși a stat patru zile sub dărămături, Ayda a reușit să supraviețuiască miraculos, șocându-i pe salvatori. Primarul Izmirului, Tunc Soyer a fost cel care a dat vestea, într-o postare pe Twitter. Salvarea fetiței a fost aplaudată de cei prezenți.

Și președintele Turciei, Recep Erdogan a fost impresionat de miracolul acesta, și a scris un mesaj emoționant pe Twitter. „Mulțumesc lui Allah care ne-a dat noi speranțe cu ochii tăi zâmbitori, după 91 de ore”. Fetița a reușit să supraviețuiască, ba chiar în momentul în care salvatorii au găsit-i, Ayda le-a spus cum o cheamă și că este bine. Conform martorilor, fetița le-a cerut salvatorilor apă și o băutură pe bază de iaurt. De asemenea, în urmă cu o zi, autoritățile au găsit o fetiță de trei ani sub ruinele unei clădiri, la 65 de ore de la tragedie.

Cutremur devastator în Izmir

În urmă cu patru zile a avut loc un cutremur puternic în orașul Izmir, din Turcia. Seimsul a avut o magnitudine de 7,0 grade pe scara Richter, fiind urmat de un tsunami. În urma acestuia, 100 de persoane au fost găsite până în acest moment decedate, 98 în orașul Izmir, iar doi tineri au murit pe Insula greacă Samos. Alte 994 de persoane au fost rănite în Izmir, iar 147 sunt internate în spital. Sunt aplasate peste 3.500 de corturi și 13.000 de paturi sunt folosite ca adăposturi temporare în Turcia.

Conform Autorității pentru Managementul Dezastrelor și Urgențelor, în anul 2011 a avut loc un cutremur puternic în Turcia, iar peste 500 de persoane au fost ucise. În 1999, două cutremure mari au ucis 18.000 de persoane în nord-vestul Turciei.Potrivit specialiștilor, cutremurul de vineri a avut 1.400 de replici, fiind cel mai mortal cutremur care a lovit Turcia în ultimii aproape 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: