Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea. Cum a intrat în mare

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea. Cum a intrat în mare

GALERIE FOTO (4) Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea.

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea. O femeie care a mers să se relaxeze la malul mării, a devenit virală în mediul online pentru creativitatea ei. Aceasta a fost surprinsă în timp ce a intrat în mare echipată complet, dar nu a uitat accesorul cel mai important: masca de protectie. Imaginea cu turista a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare.

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea. Cum a intrat în mare

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea. Pandemia de coronavirus ne-a învățat să ne protejăm mai mult sănătatea, oriunde am fi. Ei bine, chiar dacă autoritățile au relaxat măsurile impuse în plină pandemie de coronavirus, unii oameni aleg să se protejeze în continuare. S-a deschis sezonul estival, iar turiștii au luat cu asalt stațiunile din Constanța. Recent, o femeie a devenit virală în mediul online după ce a intrat în apă, dar pe lângă pălărie, ochelari de soare și costum de baie, aceasta și-a pus și masca de protecție.

Însă aceasta nu a fost singura care a atras atenția turiștilor, ci și soțul acesteia care i-a călcat pe urme femeii. După ce s-a dat cu cremă cu protecție solară și s-a pus pe șezlong să se bronze, dar nu înainte să-și pună masca de protecție. Astfel, imaginile cu cei doi soți au deveni virale pe Internet, iar oamenii s-au amuzat copios.

O turistă a intrat îmbrăcată în mare

Vremea caldă din ultima perioadă i-au determinat pe mulți să se relaxeze pe litoralul românesc. Toți cei care au ales să meargă la mare au avut parte de o imagine inedită după ce o femeie a intrat îmbrăcată în mare. Mai mult, femeia și-a pus geanta pe umeri și ochelarii de soare și a intrat în apă. Văzând-o, oamenii au imortalizat imediat momentul care avea să devină viral pe internet.

Turista pe litoral
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: