Redactia.ro
Home » Homepage » Individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic a fost reținut de poliție

Individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic a fost reținut de poliție

Individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic a fost reținut de poliție

A violat o minoră într-un ritual satanic. Băiatul suspect din Giurgiu care este acuzat că a violat o minoră într-un ritual satanic a fost identificat imediat. Acesta se numește Iulian Alexandru Tânase, iar tânărul se află deja în arestul poliței.

Individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic a fost reținut de poliție

Un caz șocant a cuprins ieri întreaga țară, după ce o elevă în vârstă de 16 ani din Giurgiu a fost supusă la un ritual satanic de către un băiat în vârstă de 25 de ani. Potrivit ȘtirileProTv, băiatul ar fi obligat-o să participe la un ritual satanic, după ce a drogat-o și violat-o.

Întreaga scenă a fost filmată de un individ. Se pare că băiatul în vârstă de 25 de ani ar fi adus-o într-o clădire părăsită, în timp ce aceasta era inconștientă.

 Cine este Alexandru Tănase

Suspectul în vârstă de 25 de ani a publicat pe 20 iunie 2019 un mesaj pe care anchetatorii îl consideră cel puțin sinistru pe contul lui de Facebook. De asemenea, băiatul are conturile de socializare pline cu poze cu capete de morți, sânge, și mesaje înfiorătoare.

Într-o postare acesta a scris un mesaj șocant.„Sunt genul de prieten care te ajută să ascunzi un cadavru. Dar dacă mă trădezi… amintește-ți știu cum să ascund un cadavru”.

Întreg evenimentul a avut loc în urmă cu trei luni, dar nimeni nu a anunțat autoritățile. Fata în vârstă de 16 ani precizează că s-a trezit pe o saltea arsă, într-un loc murdar și dezbrăcată complet. Filmarea a ajuns pe rețelele de socializare la două săptămâni de la întâmplare. La scenele șocante au mai participat doi elevi.

M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: „Tu urmezi!” Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan”, a declarat victima.

Citeste si:Răspunsul unei femei căreia i s-a spus că e prea grasă pentru un soț așa frumos

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: