Redactia.ro
Home » Monden » Informația momentului. Care este reacția Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că este însărcinată

Informația momentului. Care este reacția Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că este însărcinată

dragusanu

Informația momentului a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu a avut prima reacție după ce s-a scris că ar fi însărcinată pentru a doua oară. Blondina s-a dat de gol la petrecerea lui Gabi Bădălău.

Fosta asistentă de televiziune formează un cuplu cu Gabi Bădălău de mai bine de un an. Se pare că lucrurile sunt destul de serioase între ei. Blondina ar fi însărcinată în aproximativ două luni.

Informația momentului. Prima declarație a Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că este însărcinată

Deși afaceristul este, în continuare, căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, asta nu l împiedică să-și întemeieze o familie alături de Bianca Drăgușanu. Asta e dovada că cei doi se iubesc nebunește.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a preferat să nu comenteze zvonurile apărute în presă. Nici nu a oferit detalii despre acest subiect. De altfel, aceasta nu a confirmat sarcina, dar nici nu a negat speculațiile. “Nu comentez”, a declarat vedeta pentru spynews.ro. Bianca Drăgușanu ar fi mărturisit chiar ea că așteaptă un copil, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit sursei menționate.

În consecință, blondina nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Ce planuri de viitor are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are de gând să părăsească România în viitorul apropiat. Fosta asistentă TV vrea să se mute în Dubai. De altfel, vedeta se pregătește din timp pentru marea schimbare din viața ei, fapt care a determinat-o să-și achiziționeze deja un apartament în Dubai.

„La 80 de ani… dacă trăiesc atât pentru că, na, timpurile astea… 80 de ani mi se pare mult. Important este să trăiești puțin și bine, nu mult și prost. Nu mă mai văd în România.

O să mai vin în vizită, dar nu mă mai văd pe aici, în următorii 10 ani nu mă mai văd aici. O să aflați că nu plec să mă ascund și dacă plec o să vină toată lumea să mă viziteze. 

Dacă plec eu o să arăt unde plec, că nu am de ce să mă ascund, că mie îmi place să-mi trăiesc viața așa cum o vedeți.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: