Redactia.ro
Home » Știri » Informații de ultimă oră! Decizia de extrădare a Elenei Udrea, din nou amânată

Informații de ultimă oră! Decizia de extrădare a Elenei Udrea, din nou amânată

Decizia de extrădare a Elenei Udrea a fost, din nou, amânată.

La termenul de săptămâna trecută, avocata inculpatei susține că aceasta a suferit un accident chiar în ziua procesului. Acesta ar fi fost, de fapt, și motivul pentru care nu a fost prezentă în sala de judecată.

Pe cealaltă parte, Udrea a declarat tare și răspicat că vrea ca avocata acesteia să fie prezentă, pentru că este cea care a ținut legătura cu apărătorii ei din România. Totodată, avocata Elenei Udrea este și persoana care deține toate documentele necesare pe care Elena Udrea vrea să le folosească în acest proces.

Elena Udrea, zâmbitoare în fața jurnaliștilor

Deși situația în care se află nu o pune într-o lumină favorabilă, Elena Udrea a fost zâmbitoare și s-a arătat plină de speranță în fața jurnaliștilor, în timp ce se îndrepta către sala de judecată unde i-a fost dat verdictul.

Atunci când a fost întrebată de reporteri cum se simte, fostul ministru a răspuns:  ”Bine, ca de obicei!”

Ba mai mult decât atât, Udrea a spus că nu își pierde speranța, în pofida faptului că recursul în casație a fost amânat.

Elena Udrea a fost adusă astăzi pentru a treia oară în fața Curții de Apel de la Sofia.

„Aproape nicio țară din Europa nu mai trimite condamnații înapoi în România din cauză condițiilor din închisori”, a spus Elena Udrea la ieșirea din sala de judecată, conform imaginilor difuzate de Digi 24.

Ea a susținut că este „arestată ilegal”.

Tot astăzi ar trebuit să se decidă dacă aceasta va fi adusă în România pentru a executa pedeapsa definitivă de șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Pedeapsa a fost dispusă de instanța supremă în 7 aprilie, însă astăzi a fost dispusă o nouă amânare.

Fostul ministru a fugit din țară cu câteva ore înainte de pronunțarea sentinței. A mai fugit o dată în 2018, în Costa Rica, înainte ca instanța să o condamne la închisoare.

Elena Udrea va reveni în fața instanței pe 3 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: