Redactia.ro
Home » Știri » Informații șocante! A avut loc o luare de ostatici într-un depozit din Capitală. O persoană a fost rănită

Informații șocante! A avut loc o luare de ostatici într-un depozit din Capitală. O persoană a fost rănită

Informații șocante din Capitală! Mai multe persoane ar fi fost luate ostatice într-un depozit de lângă București. Agresorul a fost imobilizat, însă o persoană a fost rănită. S-a întâmplat după ce un individ a ținut mai mulți oameni ostatici într-un depozit din Mogoșoaia, de la marginea Bucureștiului.

Din primele informații apărute, agresorul ar fi fost, deja, imobilizat. Motivele pentru care a ajuns să comită aceste fapte nu sunt, încă, cunoscute.

„La data de 13 mai a.c. în jurul orei 13.20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat.

La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite.

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv.

În timpul procedurii  de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor,  echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, anunță autoritățile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: