Redactia.ro

Înlocuitorul lui Ianis Hagi, gol la debutul pentru Genk!

Înlocuitorul lui Ianis Hagi, gol

Kristian Thorstvedt, înlocuitorul lui Ianis Hagi a marcat primul gol pentru noua sa echipă.

Mijlocaşul de 20 de ani adus în această iarnă de la Viking pe același post cu Ianis Hagi, a dat gol după doar 23 de minute, în meciul Genk- Warengem, scor 3-0. Thorstvedt care a costat 1,5 milioane de euro a fost declarat omul meciului.

„Sunt foarte fericit. Nici nu puteam visa la mai mult, prima mea reuşită, un meci bun plus trei puncte”, a declarat tânărul.

În meciul de debut la Genk, Ianis Hagi a avut nevoie de 16 minute să marcheze. Apoi însă prestațiile sale nu au mai fost convingătoare și niciunul dintre cei doi antrenori pe care i-a avut nu i-au mai acordat mare încredere. 139 de minutea jucat Ianis Hagi în mai mult de două luni şi jumătate în campionat la Genk.

Jurnaliștii din Belgia, despre Hagi

În meciul de duminică, Iansi Hagi a stat pe bancă la fel ca în alte 3 partide din ultimele 8 disputate de echipă.

”Una dintre senzațiile Europeanului U21 și una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc a venit în Belgia ca o viitoare vedetă. Când ești fiul lui Gheorghe Hagi, nici n-ar putea fi altfel. Dar să te adaptezi campionatului belgian, când vii din România, poate fi delicat. Întreabă-i pe Nicolae Stanciu sau pe Denis Drăguș! Iar Hagi, oricât de talentat e, nu l-a convins pe Felice Mazzu. Fără să fie decisiv în meciurile disputate până acum, Ianis nu a reușit să devină una dintre senzațiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf”, au notat cei de la publicația Wallfoot.

Citește și: Ioan Hora nu a putut să tacă. “Niciun antrenor nu face ce vrea la FCSB”

Loading...