Redactia.ro
Home » Monden » Înmormântarea actrițe Ileana Stana Ionescu riscă să fie anulată! Andrei Ionescu a mărturisit care este motivul: ”Eu m-am ocupat de acte”

Înmormântarea actrițe Ileana Stana Ionescu riscă să fie anulată! Andrei Ionescu a mărturisit care este motivul: ”Eu m-am ocupat de acte”

Vestea trecerii în neființă a marii actrițe Ileana Stana Ionescu a adus o mare tristețe în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și apreciat-o. Din păcate, înmormântarea acesteia se amână, deoarece fiul său, care a revenit în America, urmează să se întoarcă din nou pentru a-și lua rămas bun.

Cariera Ilenei Stana Ionescu a fost una de excepție. Cu zeci de roluri în piese de teatru și filme, a lăsat o moștenire artistică de neprețuit. Ea a fost recunoscută nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru dedicația și pasiunea pe care le-a pus în fiecare interpretare. Publicul și colegii săi de breaslă o vor aminti mereu cu drag și respect.

De ce ar putea fi anulată înmormântarea

Înmormântarea a fost amânată din cauza faptului că fiul actriței, care se afla în America, trebuie să revină în țară. Andrei Ionescu a explicat că acest lucru a complicat organizarea ceremoniei, dar că speră ca totul să se desfășoare cât mai curând posibil. Până atunci, cei care au cunoscut-o pe Ileana Stana Ionescu sunt invitați să participe la evenimentul de la capela cimitirului Bellu Catolic pentru a-și aduce omagiile.

Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, a declarat pentru Click!: „Nu știm când va avea loc înmormântarea. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America din nou. A fost aici, a văzut-o vineri, dar sâmbătă el a plecat. Nu știu dacă Ileana l-a recunoscut, căci nu mai recunoștea pe nimeni, dar s-a uitat la el și a zâmbit, iar el a îmbrățișat-o. Eu m-am ocupat de acte, mâine, de la ora 10 la ora 14, cei care au iubit-o pot veni la capela cimitirului Bellu Catolic ca să-și ia adio de la ea”.

Ileana Stana Ionescu a fost una dintre cele mai apreciate actrițe ale teatrului și cinematografiei românești, lăsând în urmă o carieră impresionantă și multe amintiri dragi celor care au avut ocazia să o vadă pe scenă sau pe ecrane. Moartea ei a fost anunțată public de către Alexandra Velniciuc, care a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant: „Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”.

Moartea regretatei actrițe a stârnit mii de reacții

Vestea tristă a morții Ilenei Stana Ionescu a generat numeroase reacții din partea colegilor de breaslă și a prietenilor apropiați. Mulți au adus un omagiu actriței, amintindu-și cu drag de momentele petrecute împreună și de impactul pe care l-a avut asupra carierelor lor. Aceștia au subliniat calitățile sale umane și profesionale, precum și dedicarea sa față de teatru.

Moștenirea artistică a Ilenei Stana Ionescu va rămâne pentru totdeauna în inimile celor care au apreciat-o. Ea a fost un model de profesionalism și dedicare, iar contribuția sa la teatrul și cinematografia românească este neprețuită. În aceste momente, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa și către toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: