Redactia.ro
Home » Știri » Înmormântarea Iuliei și a celor doi copii s-a lăsat cu lacrimi și țipete! Ce s-a întâmplat la cimitir este tulburător

Înmormântarea Iuliei și a celor doi copii s-a lăsat cu lacrimi și țipete! Ce s-a întâmplat la cimitir este tulburător

GALERIE FOTO (2) iuliana

Familia și prietenii Iulianei au plâns cu lacrimi amare la căpătâiul sicriului în care au fost înmormântate cele trei trupuri neînsuflețite ale mamei și celor doi copii ai săi. Din cauza faptului că Iuliana a comis suicid și i-a luat pe micuți după ea, nu pot avea parte de o înmormântare așa cum se cuvinte.

Gestul tinerei mame i-a obligat pe preoți să oficieze slujba în afara bisericii, în curtea cimitirului.

„Suspinele se aud peste slujbă, este o imagine răvășitoare și tragică”

Zeci de persoane au venit la cimitir să își ia rămas-bun de la Iuliana și de la copiii acesteia. Oamenii au vrut să îi conducă pe ultimul drum, chiar dacă viețile lor s-au încheiat prea devreme. Din păcate, însă, cei trei nu au putut avea parte de o slujbă normală de înmormântare.

Preoții au decis să oficieze totul în afara bisericii, în curtea cimitirului, din cauza gestului necugetat la care tânăra a recurs: „Curtea cimitirului este plină ochi și oamenii nu contenesc să se adune aici, pentru a-și lua rămas-bun de la Iulia și cei doi micuți ai săi.

Slujba tocmai a început, ei nu au fost duși în biserică. Slujba se oficiază în afară, în curtea cimitirului, iar suspinele se aud peste slujbă, este o imagine răvășitoare și tragică.”, a declarat jurnalistul Andrei Brânaș, în emisiunea Mirelei Vaida.

Motivul pentru care cei doi copii nu vor fi înmormântați creștinește

Deși Iuliana este cea care și-a luat copiii după ea, preoții nu au vrut să oficieze nici slujba micuților, în biserică. Adevăratul motiv ar avea legătură cu faptul că trupurile neînsuflețite ale fetiței și băiețelului au fost depuse în același sicriu cu cel al mamei lor:

 „Sigur că este nedrept față de copii să fie condamnați la aceeași soartă ca mama.(…) Sunt convins că prin înțelepciunea sfinților părinți, care sunt acolo, vor face o slujbă specială, pentru copii. Slujba înmormântării copiilor este diferită față de slujba înmormântării unui mirean, care este creștin și pleacă la Domnul că așa a fost scris să fie.

În cazul de față este total diferit, pentru că noi vorbim de o sinucigașă, care prin egoismul, dacă pot să spun așa, de a se răzbuna, nu știu ce motive ar fi avut sau ce durere profundă a putut avea, încât și-a luat cu ea și copiii și le-a luat viața.”, a mărturisit un preot, în cadrul emisiunii amintite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: