Redactia.ro
Home » Monden » Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric. Cum se înțeleg cei doi artiști

Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric. Cum se înțeleg cei doi artiști

GALERIE FOTO (2) Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric. Cum se înțeleg cei doi artiști

Inna a făcut recent câteva declarații despre relația ei cu Deliric. Artista a dezvăluit cum merg lucrurile între ei, mai ales că sunt destul de des împreună. 

Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Cei doi și-au anunțat relația destul de târziu și sunt foarte discreți când vine vorba despre povestea lor de iubire. Modul în care au făcut anunțul că formează un cuplu i-a făcut pe fani să îi aprecieze și mai mult, iar acum sunt urmăriți la fiecare pas.

În urmă cu ceva timp, Inna anunța că este împreună cu artistul Deliric etichetându-l într-o fotografie pe contul ei de Instagram. Aceasta se afla la piscină, iar în ipostaza sexy, în costum de baie, cântăreața a pus un tag direct pe fundul ei cu numele lui Deliric. De atunci, cei doi pare că au relația perfectă, petrec mult timp împreună, pleacă des în vacanțe și se bucură unul de compania celuilalt. Recent, cântăreața a vorbit despre relația ei și despre lucrurile ce i-au unit pe cei doi.

Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric. Cum se înțeleg cei doi artiști

Potrivit spuselor artistei, cei doi sunt extrem de asemănători, împărtășesc pasiunea pentru muzică, au același regim alimentar și iubesc călătoriile.

”Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru Unica.

Inna a mai declarat că se află în unul dintre cele mai bune puncte din viața sa. Relația merge bine, la fel și partea profesională, iar artista se simte bine în pielea ei. Are grijă de ea și petrece timp de calitate cu persoanele dragi.

”Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu la Avra Institute, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a mai spus Inna pentru.

Inna și Deliric au avut prima ceartă în public

De curând, Inna și Deliric au fost surprinși de paparazzi spynews.ro în timp ce luat masa împreună la o terasă pe care artista o frecventează. Cei doi au parcat mașina în fața restaurantului, după care au mers la o terasă și s-au așezat la masă pentru a comanda.

Îmbrăcați lejer, Inna și Deliric au reușit să atragă atenția asupra lor. Au petrecut câteva minute la masă, dar nu au socializat, ci fiecare au stat pe telefoane. După ce au comandat, iar după ce telefonul Innei a sunat, artista s-a ridicat de la masă, i-a șoptit ceva lui Deliric, după care pleacă și îl lasă singur pe iubitul ei. Se pare că telefonul primit de artistă a fost important având în vedere că a plecat în grabă lăsându-și partenerul singur la masă. Deliric a continuat să stea la terasă, și-a comandat o apă și ceva de mâncare și a început să fie atent la telefon. După ce a consumat tot ce a comandat, Deliric a plătit și a plecat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: