Redactia.ro
Home » Monden » Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului! De ce a țipat artista

Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului! De ce a țipat artista

GALERIE FOTO (2)

Inna a îngrijorat pe toată lumea după ce a postat un filmuleț pe Instagram în care țipa și urla într-un avion. Iubita lui Deliric a trecut prin momente de panică în vreme ce aeronva decola.

Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului

Inna este una dintre cele mai aprecite și iubite artiste din România, dar și din străinătate! Artista a tras o sperietură de milioane de curând și a reușit să-i îngrijoreze și pe fanii ei care au văzut-o cum țipa și urla în timp ce se filma în avion.

Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului! Pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, artista a reușit să cucerească publicul iremediabil la doar 34 de ani, încântându-i pe admiratori de fiecare dată cu vocea ei suavă, fie că este vorba despre videoclipurile care se clasează mereu pe primele locuri în Trending, fie despre concertele și spectacolele pe care le susține.

De curând, iubita lui Deliric a tras o sperietură zdravănă în vreme ce aeronva decola, dovadă fiind faptul că nu și-a strigat la propriu disperarea. Inna a trăit momente cumplite în timpul escapadei romantice în luxosul Maldive. Pe lângă ipostazele incendiare în care cântăreața s-a lăsat fotografiată de partenerul ei, se pare că Inna și Deliric au trecut și prin câteva peripeții ce i-au ținut în suspans, scrie spynews.ro.

Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului! De ce a țipat artista

Inna a trecut prin momente de panică în timpul zborului! În urmă cu câteva minute, Inna a postat un clip controversat la InstaStory, în timp ce se afla în avion. Așa cum se poate vedea în imagini, artista a țipat, deoarece zborul a fost unul foarte „zbuciumat” din cauza turbulențelor. De cealaltă parte, iubitul ei, Deliric, s-a filmat zâmbindu-se, semn că sunt în siguranță, în ciuda agitației vizibile pe fața partenerei lui.

Ce a atras-o pe Inna la Deliric

Inna a fost mereu secretoasă cu privire la relațiile ei sentimentale. Se pare însă că de data aceasta nu a reușit să țină prea mult, astfel că s-a aflat despre cei doi la puțin timp după ce s-au combinat. Artista a recunoscut că este mai fericită ca niciodată. El a impresionat-o pe cântăreață cu trei calități esențiale: spontaneitate, inteligență și simț al umorului.

”Un om special. Alături de el sunt fericită”, l-a descris Inna pe Deliric.

Pe lângă aceste calități, Inna a fost atrasă și de talentul lui în bucătărie. Artista este impresionată de preparatele gustoase pe care i le gătește, însă, pentru perioada Sărbătorilor, acestea vor fi mai puțin obișnuite. Puțină lume știe, dar Deliric, cel care și-a ales celebrul logo în formă de porc este un vegetarian convins. Prin urmare și preparatele pe care i le servește Innei nu conțin carne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: