Redactia.ro
Home » Monden » Inna este însărcinată? Un prieten al cântăreței rupe tăcerea: ”Un copil vine atunci când e momentul”

Inna este însărcinată? Un prieten al cântăreței rupe tăcerea: ”Un copil vine atunci când e momentul”

Inna este însărcinată? Un prieten al cântăreței rupe tăcerea: ”Un copil vine atunci când e momentul”

Au apărut zvonuri că Inna ar fi însărcinată, iar fanii s-au întrebat dacă sigur artista lor preferată va deveni mamică sau nu. Recent, un apropiat al cântăreței a spus adevărul despre o posibilă sarcină. 

Inna este însărcinată? ”Un copil vine atunci când e momentul”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și nu numai. Actuala iubită a lui Deliric este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală, astfel că deseori apr zvonuri cu privire la situația ei amoroasă. De curând, însă, au apărut zvonuri că aceasta ar fi însărcinată cu primul ei copil. Totul a apărut în special după ce vedeta a început în urmă cu un an de zile relația cu actualul său partener de viață, Deliric.

Inna se iubește de un an de zile cu artistul Deliric, cei doi fiind surprinși adesea împreună, în vacanțe, în ipostaze intime. Având în vedere că vedeta se apropie de vârsta de 35 de ani, iar situația financiară este una înfloritoare, mulți s-au grăbit să afirme că Inna ar fi însărcinată. Aceste zvonuri au fost alimentate și de declarația din trecut a artistei, care susținea că și-a dorit mereu să devină mamă. Cu toate acestea, Inna considera că este nevoie să aștepte momentul potrivit pentru a aduce pe lume un copil.

”Mi-am dorit dintotdeauna să devin mamă, dar mereu am adăugat şi că un copil vine atunci când e momentul!”, a explicat Inna în urmă cu ceva timp.

Un prieten al cântăreței rupe tăcerea

Se pare totuși că momentul potrivit nu a venit încă. PR-ul Innei a făcut primele declarații în acest sens, declarând pentru impact.ro că nu este cazul. Deși Inna își dorește să devină mamă, nu a venit încă momentul mult așteptat.

”Inna a precizat de mai multe ori că-şi doreşte foarte, foarte mult să aibă un copil. Dar asta se va întâmpla la momentul oportun sau atunci când Cel de Sus va decide că este cazul. În acest moment, ceea ce vă pot spune e că nu este cazul unui anunţ conform căruia Inna urmează să devină cumva mămică”, a declarat Ana Maria Hâncu pentru impact.ro.

Mai mult, după o pauză destul de lungă din pricina pandemiei, Inna urmează să revină în atenția fanilor săi din România. Vedeta face parte din proiectul Masked Singer de la Pro TV, emisiune ce se pregătește să apară cu sezonul doi din această toamnă. Inna recunoaște că este extrem de entuziasmată de postura de detectiv pe care o are în cadrul edițiilor, așteptând cu nerăbdare reîntâlnirea cu telespectatorii.

”Mă declar pur şi simplu entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer. Un proiect extraordinar de televiziune, în care mă distrez alături de colegii mei. În care descoperim personaje, povești savuroase şi măști spectaculoase. Iar telespectatorii nu vor regreta niciun moment reîntâlnirea cu noi. Fiindcă dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare!”, a adăugat aceeaşi Inna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: