Redactia.ro
Home » Știri » Extrădarea Elenei Udrea, decisă săptămâna viitoare. Ce se întâmplă cu aceasta până atunci

Extrădarea Elenei Udrea, decisă săptămâna viitoare. Ce se întâmplă cu aceasta până atunci

GALERIE FOTO (2)

Astăzi, Elena Udrea a fost adusă din nou în fața judecătorilor pentru a se decide dacă va fi sau nu extrădată. După întrevederea care a durat câteva momente, magistrații au decis să amâne decizia din nou. Iată ce se va întâmpla cu fostul politician în tot acest timp!

Extrădarea Elenei Udrea, decisă săptămâna viitoare

Încă o întrevedere fără rezultat! Elena Udrea a fost adusă în fața magistraților pentru a se stabili dacă va fi extrădată sau nu, iar autoritățile au decis să amâne decizia cu încă o săptămână.

În timpul acestui proces, Elena Udrea ar fi trebuit să fie reprezentată de doi avocați. Unul dintre ei, mai exact cel care trebuia să aducă în instanță documentele pe baza cărora fostul ministru cerea extradarea, a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai reușit să se prezinte la timp. În aceste condiții, fostul politician a cerut amânarea judecării dosarului, iar magistrații i-au aprobat cererea.

S-a aflat, însă, că Elena Udrea a făcut eforturi disperate pentru a-i convinge pe judecători s-o lase să-și ispășească pedeapsa în Bulgaria și să nu fie trimisă în România. Rămâne de văzut, așadar, dacă eforturile ei vor fi răsplătite cu o decizie favorabilă. Până atunci, însă, fostul politician va rămâne în arest în Bulgaria, acolo unde s-a aflat în tot acest timp.

Elena Udrea a ajuns astăzi in fata magistratilor din Bulgaria

Elena Udrea și-a închiriat o locuință pe 7 ani

Deși în primă instanță decizia magistraților a fost de-a o extrăda pe Elena Udrea pentru a-și ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare cu executare, iată că magistrații par să ia în considerare noi probe.

În orice caz, Elena Udrea și-a arătat intenția și bunăvoința de a-și ispăși pedeapsa în Bulgaria închiriindu-și o locuință. Ea spune că nu are nicio idee să fugă din Bulgaria și că își va duce la bun sfârșit condamnarea atâta vreme cât îi va fi permis s-o facă în țara vecină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: