Redactia.ro
Home » Monden » Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare. Un om a murit de la o nucă de cocos

Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare. Un om a murit de la o nucă de cocos

Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare.

Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare. Concurenții de la Survivor România încearcă să facă față tuturor provocărilor de pe Insula Domincană. Cu toate că toți participanții sunt conștienți de acest lucru, nimeni nu se aștepta să afle că pe insula Faimoșilor a avut loc o mare tragedie.

Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare. Un om a murit de la o nucă de cocos

Insula Faimoșilor de la Survivor 2021 ascunde lucruri înfiorătoare. Concurenții de la Survivor România deja încep să resimtă toate neajunsurile pe care insula Dominicană le aduce. Atât Faimoșii cât și Războinicii îndură foarte multe pentru a câștiga marele premiu al emisiunii. Dar până la final, drumul este unul lung și plin de frustrări, accidentări și adevărate războaie psihologice. Marilena, de la Războinicii a fost singura care a recunoscut că nu mai poate face față concursului, motiv pentru care a cerut să fie descalificată. Din Războinicii care la un moment dat se ajutau între ei, acum s-au format bisericute, iar concurenții sunt  puși pe scandal.

Nici concurenții din echipa Faimoșilor nu trăiesc mai bine. Deși aceștia au câștigat jocurile de recompensă în care au reușit să mănânce legume și fructe, aceștia se luptă cu vremea schimbătoare din Republica Dominicană. Dacă ziua este foarte cald, noaptea este frig și plouă des, iar adăpostul Faimoșilor nu face față apei care se infiltrează în podea. Printre cei afectați se numără și Culiță Sterp, care a adormit cu șosetele ude pentru că a plouat tare în adăpost. Cu toate astea, Faimoșii par a fi uniți, așa că Sebastian și Cosmin l-au rugat pe Culiță să doarmă lângă ei.

Eveniment tragic pe insula Faimoșilor

Stând alături de colegii săi, Culiță a aflat un lucru șocant despre un eveniment tragic care a avut loc chiar pe insula lor. Acesta a aflat că într-un copac de pe insula există agățată o pătură, fiind un semn că acolo a murit un om pentru că i-a căzut o nucă de cocos în cap. Surprins, Culiță a recunoscut că, deși este un bărbat puternic, resimte din plin aceste situații.

Duminică seara, echipa Faimoșilor și-a mai pierdut o concurentă și anume Simona Hapciuc. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost faimoasele propuse spre eliminare, dar cea din urmă a primit puține voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care a fost nevoită să părăsească competiția. Jador a fost concurentul preferat al publicului, având sarcina grea de a nominaliza un concurent spere eliminare. Astfel, cu părere de rău, artistul a nominalizat-o pe Majda.  Prezentatoarea Tv nu se aștepta la această nominalizare și a declarat că nu este veriga slabă a echipei. Publicul decide, eu imi doresc sa ramana fiecare, dar trebuie sa fiu corect, eu o iubesc cel mai mult de aici, dintre fete, dar trebuie sa o votez, insa o votez pe Majda.

În cele din urmă, cea care a părăsit competiția a fost Simona, care s-a simțit trădată de colegii ei, dar pe de altă parte, este fericită că se întoarce la copilul său.„Sunt foarte fericita pentru ca parasesc competitia cu capul sus, am castigat de doua ori in ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu il va vedea la televizor si va vedea ca mama lui a castigat. Din punct de vedere sportiv, consider ca nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au facut alte jocuri, insa voi fi fericita ca voi merge la puiul meu,” a declarat Simona Hapciuc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: