Redactia.ro
Home » Monden » Întâlnire de gradul zero între Florin Piersic și Mihai Bendeac. Totul s-a întâmplat pe holul teatrului: „Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie…”

Întâlnire de gradul zero între Florin Piersic și Mihai Bendeac. Totul s-a întâmplat pe holul teatrului: „Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie…”

Florin Piersic și Mihai Bendeac, întâlnire de excepție.

Într-o întâlnire surprinzătoare și emoționantă, Florin Piersic și Mihai Bendeac au redefinit prietenia și admirația reciprocă într-un moment care a rămas întipărit în memoria holului teatrului. Cei doi actori, cu o istorie lungă de colaborare, au avut o revedere cu adevărat specială.

Ce i-a transmis marele Florin Piersic lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, vizibil emoționat, a avut parte de un moment cu adevărat deosebit când s-a întâlnit cu maestrul său, Florin Piersic. După ani de căutări și dorințe, cei doi actori s-au regăsit într-o îmbrățișare caldă, iar Mihai Bendeac, sub impresia momentului, a căzut în genunchi în fața lui Piersic și i-a sărutat mâinile. Momentul a fost însoțit de o puternică doză de emoție, iar Bendeac a mărturisit că această întâlnire va rămâne întipărită în amintirea sa.

Florin Piersic, la rândul său, a fost impresionat de gesturile lui Bendeac și nu s-a putut abține să-i adreseze cuvinte de laudă.

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil!”, i-a spus Florin Piersic lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac este fanul lui Florin Piersic

Cei doi actori se cunosc de foarte mult timp, iar Mihai Bendeac a mărturisit că, de-a lungul anilor, Florin Piersic l-ar fi căutat în mod repetat, însă diverse obstacole puse în calea acestei întâlniri au făcut imposibilă regăsirea. Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri tulburătoare pe pagina sa de Facebook, explicând cum anumite persoane „binevoitoare” au transmis informații false și au împiedicat contactul dintre cei doi actori.

„O ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.
I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

După această întâmplare emoționantă, Mihai Bendeac a exprimat pe rețelele de socializare starea sa de uimire și a promis că va păstra cu grijă acest moment în amintire. Florin Piersic, la rândul său, a evidențiat importanța și valorile actoricești ale lui Bendeac, arătând că apreciază profund personalitatea acestuia.

Această întâlnire unică dintre Florin Piersic și Mihai Bendeac a creat un val de aprecieri din partea fanilor și a admiratorilor ambilor actori, marcând o pagină specială în cartea prieteniei și respectului din lumea teatrului românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: