Redactia.ro
Home » Sport » Întâlnire la palat! Ultimele detalii despre transferul lui Dennis Man

Întâlnire la palat! Ultimele detalii despre transferul lui Dennis Man

fcsb, Dennis Man, Florinel Coman,

Dennis Man este ca și plecat susține Gigi Becali. Mâine ar urma să aibă loc o întâlnire pentru a se stabili toate detaliile.

Se pare că Dennis Man este monitorizat la meciul din această seară din Cupa României de englezi. Anamaria Prodan, impresarul jucătorului a declarat că Man e dorit de mai multe cluburi din Premier League, printre care și Norwich. Prețul tânărului de 21 de ani ar fi de 15 milioane de euro. Gigi Becali a anunțat că mâine va avea loc întâlnirea în care se vor stabili toate detaliile. Omul de afaceri este convins că se va ajunge la o înțelegere.

„Mâine facem negocierile. Le-am transmis că, dacă nu sunt dispuși să dea 15 milioane, să nu vină. Deci dacă au venit, să vină la negocieri. Ei au venit la meci și mâine o să fie la Palat. Ei au venit sa-l vadă pe Man, dar poate îl dau pe Coman”, a spus Becali, în această seară înaintea meciului FCSB – Dinamo, din returul semifinalelor Cupei Românie.

Dennis Man este la FCSB de 4 ani

Tânărul de 21 de ani a fost transferat în 2016 de la UTA Arad, și mai are contract cu FCSB până în 2022. Dennis Man este cotat în acest moment potrivit celor de la Transfermarkt la 5 milioane de euro. În acest sezon, Man a jucat în 28 de meciuri oficiale a marcat 8 goluri și a dat 5 pase decisive.
Al doilea jucător pe care Becali speră să-l vândă este Florinel Coman. Acesta este cel mai valoros fotbalist din lot, fiind cotat la 5,4 milioane de euro. El este golgheterul echipei cu 15 reușite în acest sezon în 37 de partide jucate. Este foarte posibil ca patronul echipei să îi vândă în această vară și pe Olaru sau Panțîru.