Redactia.ro
Home » Monden » Întâmplarea neștiută dintre Rona Hartner și Dan Negru. Cum l-a umilit actrița cu umor pe prezentator în fața a 40 de oameni

Întâmplarea neștiută dintre Rona Hartner și Dan Negru. Cum l-a umilit actrița cu umor pe prezentator în fața a 40 de oameni

GALERIE FOTO (2) Rona Hartner și Dan Negru

Vestea recentă a trecerii prematură a Ronei Hartner, artistă iubită și apreciată, a lăsat o țară întreagă în șoc și durere. În spatele scenei, însă, se ascunde o întâmplare amuzantă și plină de umor dintre Rona Hartner și Dan Negru, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te pui cu blondele” de la Antena 1. Acest episod, în care Rona a surprins pe toată lumea cu replicile sale, aduce o notă de lumină în contextul tragic al plecării sale.

Într-o pauză de filmare, firma de catering a adus mâncare pentru cei aproximativ 40 de invitați prezenți pe platou. Cu toate că preparatele erau reci și în cantități reduse, Rona Hartner nu a ezitat să intervină. Cu un umor debordant, ea l-a întrebat pe Dan Negru: „Asta e mâncare la voi?”. În loc să rămână nemulțumită, Rona a decis să rezolve problema pe loc și a comandat o altă masă de la un restaurant pentru toți cei prezenți în platou. Gestul său generos a fost salutat cu entuziasm de toți cei aflați acolo, iar atmosfera a devenit mai relaxată și plină de voie bună.

Cum l-a catalogat Rona Hartner pe Dan Negru

Rona Hartner nu s-a oprit aici. Cu un zâmbet jucăuș, ea a continuat să ironizeze situația: „Ce mâncare ne-a dat domnul acesta zgârcit!”. Cu toate că era vorba de o situație aparent simplă, Rona a reușit să transforme un moment banal într-unul amuzant și memorabil. Umorul ei contagios a adus zâmbete pe fețele tuturor, iar gestul său de a face o comandă pentru a-i răsfăța pe toți a fost apreciat ca o dovadă a generozității sale neașteptate.

Dan Negru, mesaj emoționant după decesul actriței

La scurt timp după tragicul sfârșit al Ronei Hartner, Dan Negru a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de ea. Mesajul emoționant atașat spune: „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit!”. Această postare a evidențiat nu doar umorul, ci și spiritul vibrant și plin de viață al Ronei, precum și impactul ei pozitiv asupra celor din jur.

Întâmplarea dintre Rona Hartner și Dan Negru ne arată că, în ciuda unor circumstanțe tragice, artista a reușit să aducă bucurie și umor în viața celor din jurul ei. Episodul de la filmările emisiunii „Te pui cu blondele” rămâne o mărturie a personalității vibrante și a generozității sale neașteptate. Chiar și în momentele dificile, Rona Hartner a reușit să lase în urmă amintiri pline de lumină și căldură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: