Redactia.ro
Home » Sport » Înțelegerea secretă dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan!

Înțelegerea secretă dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan!

gigi becali, anamaria prodan, pact secret

Gigi Becali și Anamaria Prodan au fost într-un adevărat scandal, după ce impresara a fost sărită din schemă la transferul jucătorului său, Dennis Man. Brusc însă, spiritele s-au calmat.

Zile întregi, Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Brusc cei doi s-au liniștit și sunt voci care susțin că cei doi ar fi făcut o înțelegere. Totul ar fi pornit din momentul în care latifundiarul a anunțat că toți jucătorii de la FCSB care au contract cu impresara vor renunța la serviciile acesteia. După ce au fost făcute toate calculele, Gigi Becali a aflat că pentru a face așa ceva ar fi nevoit să scoată din buzunar o sumă extrem de mare de bani, aproximativ 3 milioane de euro. Astfel, nu a mai amintit de acest lucru și s-a calmat. Persoane apropiate celor doi spun că Gigi Becali a anunțat-o pe Anamaria Prodan că nu va umbla la contracte dacă ea va înceta cu declarațiile. Și astfel, conflictul care a ținut prima pagină a tabloidelor zile întregi s-a încheiat. Ionuț Panţîru, Iulian Cristea, Lucian Filip, Darius Olaru și Andrei Vlad sunt fotbaliștii de la FCSB care au contracte cu Anamaria Prodan.
Soția lui Laurențiu Reghecampf a negat toate zvonurile.

”Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a făcut un om căruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două”, a declarat impresarul.

Anamaria Prodan nu se lasă! Îl dă în judecată pe Man

Impresara nu se lasă cu una cu două. A anunțat deja că îl va da în judecată pe fotbalistul Dennis Man, ajuns la Parma prin intermediul altui impresar, Giovanni Becali.

”Avocații mei au totul pregătit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis şi familia lui. Dar trebuie să îmi fac şi eu dreptate. Am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc.”, a mai spus impresarul.

Patronul echipei FCSB a reacționat imediat când a aflat ce vrea să facă Anamaria Prodan.

”Nu mă interesează să vorbesc despre femei și mai ales despre femeia asta. Nu mă interesează fiindcă dau naștere la alte discuții și nu vreau. Nu stau să mă cert acum. Nu vreau să fac mahalageală. Să facă ce vrea, nu mă interesează!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: