Redactia.ro
Home » Sport » Inter, Juventus și Fenerbahce trimit scouteri! România-Spania, de la 21.45

Inter, Juventus și Fenerbahce trimit scouteri! România-Spania, de la 21.45

Inter, Juventus și Fenerbahce trimit scouteri

Inter, Juventus și Fenerbahce trimit scouteri la București, astăzi la meciul dintre România și Spania, din preliminariile Euro 2020.

Arena Națională va fi plină astăzi, la marele meci. 50.000 de spectatori vin să-i susțină pe tricolorii lui Cosmin Contra. Meciul a stârnit un interes aparte și din partea unor mari cluburi de fotbal. Federația Română de fotbal a anunțat că Juventus Torino, Inter Milano și Fenerbahce vor avea trimiși în această seară. Nu sunt singurii musafiri. Vor veni și reprezentanți ai echipelor din grupa F, Norvegia și Suedia.

„La partida România-Spania vor asista mai mulţi scouteri din partea cluburilor europene, printre care reprezentanţi de la Inter Milano, Juventus Torino şi Fenerbahce! Alături de aceştia, trimişii principalelor noastre rivale din grupă, Norvegia şi Suedia. În acelaşi timp, scouterii echipei naţionale coordonaţi de Cornel Ţălnar vor fi pe stadion în această săptămână la partidele Insulele Feroe – Suedia, Norvegia – Malta şi Suedia – Norvegia”, scrie frf.ro.

Și selecționerul Cosmin Contra și-a luat măsuri de precauție. A trimis persoane de încredere pentru a urmări celelalte meciuri. Aceștia sunt conduși de Cornel Țălnar și vor asista la meciurile Insulele Feroe – Suedia, Norvegia – Malta și Suedia – Norvegia. Meciul România-Spania se joacă de la ora 21.45 pe Arena Națională. Duminică echipa lui Cosmin Contra întâlnește Malta de la ora 19.00, la Ploiești.

Citește și: Un nou „decar” la națională! Ce formula de joc va folosi Cosmin Contra

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: