Redactia.ro
Home » Stil de viață » Interiorul unei casei abandonate, plin de mizerie și praf, te transportă înapoi în timp

Interiorul unei casei abandonate, plin de mizerie și praf, te transportă înapoi în timp

Actorul Jake Parr a descoperit o casă abandonată uimitoare în Cheshire, Anglia. Jake (32 de ani) merge adesea în căutarea celor mai bizare și mai minunate clădiri și structuri, făcând parte din proiectul său de fotografie – „Abandoned”.

A găsit o casă abandonată într-o pădure

Înainte de pandemia de coronavirus, Jake a explorat proprietatea din Crewe după ce a descoperit-o prin intermediul aplicației Google Maps. Proprietatea abandonată era ascunsă în spatele unui șir de copaci și tufișuri dese – și nu a dezamăgit.

Acesta a relatat: „Nu dezvălui niciodată locația exactă a locurilor pe care le găsesc, dar acesta era în apropiere de Crewe. Genul de locuri pe care le descopăr sunt vechi și abandonate, așa că nu știu niciodată la ce să mă aștept. Această casă arată ca și cum cineva pur și simplu a plecat și nu s-a mai întors. Am găsit o pereche de pantofi, o mașină de cusut, paturi și un o cutie de bomboane de ciocolată Quality Street mult mai mare decât cea pe care o găsim acum în magazine!”

Exteriorul proprietății, deși dărăpănat, prezintă atât de mult potențial cu structura sa grandioasă și coloanele care înconjoară ușa din față. La intrarea în proprietate, tapetul de pe hol era desprins, iar designul geometric al podelei era abia observabil din cauza murdăriei.

Ce a găsit printre lucrurile aruncate

Printre mizerii și bucăți de tencuială se aflau o serie de cărți și reviste deschise – inclusiv o pagină din Daily Star din 18 august 2000 – precum și o mașină de cusut, o pereche de încălțăminte pentru bărbați și o cutie de bomboane de ciocolată Quality Street.

La etaj, unul dintre dormitoare este amenajat cu un mobilier rupt, precum și ramuri ale copacilor ce și-au croit drum prin fereastră.
În grădină, în afară de o rulotă, Jake a descoperit o serie de piese auto împrăștiate și o saltea.

„Acesta este un hobby pentru mine”, a spus Jake. „Este o adrenalină și mă face fericit. În timp ce unora le face plăcere să se plimbe sau să facă sporturi extreme, pe mine asta mă entuziasmează.
„Pe lângă faptul că am vizitat multe locuri din Marea Britanie, am fost, de asemenea, de-a lungul insulelor Lanzarote și Menorca, și sper că anul viitor voi merge la Cernobîl.”

Puteți găsi fotografii cu diferite case abandonate pe pagina sa de Facebook și pe contul său de Instagram. Jake Parr este cunoscut pentru aparițiile sale într-o serie de emisiuni de televiziune, precum „Coronation Street”, „Judge Rinder’s Crime Stories” și „Fast and Furious 9” – care urmează să fie lansat, conform Stoke-On-Trent Live.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: