Redactia.ro
Home » Știri » Interzis camioanelor și vehiculelor peste 3,5 tone în Piața Unirii. Noi restricții de circulație. Ce autorisme fac excepție

Interzis camioanelor și vehiculelor peste 3,5 tone în Piața Unirii. Noi restricții de circulație. Ce autorisme fac excepție

pasaj unirii

Pasajul Unirii a fost centrul multor discuții în ultima perioadă, după ce mai multe accidente au avut loc în interiorul acestuia sau în preajma lui. În aceste condiții, autoritățile au decis ca vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone să nu mai circule în Piața Unirii. Vor exista, totuși, și câteva excepții.

Vehiculele care depășesc 3,5 tone nu vor mai putea circula în Piața Unirii

Primăria Sectorului 4 a informat în cursul zilei de joi, prin intrmediul unui comunicat, faptul că vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piaţa Unirii.

Autoritatea locală a obţinut, joi, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, acordul de principiu pentru restricţionarea accesului acestor vehicule în zona Pieţei Unirii. Restricțiile nu vor fi valabile pentru mijloacele de transport în comun și nici pentru vehiculele care vor interveni în caz de urgență precum mașinile de pompieri, salvare sau poliție.

Primăria face noi promisiuni privind Pasajul Unirii

După aprobarea planului de sistematizare şi montarea indicatoarelor, în maximum 60 de zile, accesul vehiculelor cu o greutate care depăşeşte 3,5 tone va fi complet restricționat. Primăria Sectorului 4 explică faptul că decizia de a opri circulația acestor vehicule vine în contextul în care expertizele tehnice efectuate la Pasajul Unirii atestă faptul că acesta prezintă o stare tehnică nesatisfăcătoare. Pe de altă parte, primăria susține că experții lucrează din greu pentru a oferi un plus de siguranță lucrărilor de infrastructură care au loc la Pasajul Unirii.

„Totodată, asigurăm participanții la trafic că echipa de specialiști a Sectorului 4 al Municipiului București va depune în mod responsabil, în permanență, toate eforturile pentru a crește gradul de siguranță în exploatarea acestor lucrări de infrastructură”, a mai transmis Primăria condusă de Daniel Băluță (PSD).

Sursă foto: George Călin/Inquam Photos

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: