Redactia.ro
Home » Monden » Între business, meditație și tocuri înalte, Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață: „M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”

Între business, meditație și tocuri înalte, Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață: „M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”

Între business, meditație și tocuri înalte, Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață: „M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”

Între business, meditație și tocuri înalte, Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață. Iată detalii surpinzătoare din viața ei!

Cristina Bâtlan, între business, meditație și tocuri înalte

„M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”, o confesiune fermecătoare de la Cristina Bâtlan, afaceristă, co-fondatoarea brandului Musette. Aceasta s-a deschis într-un interviu recent despre drumul ei către succes, reflecțiile personale și calea pe care a urmat-o pentru a găsi liniștea interioară.

Cristina Bâtlan este un exemplu de afaceristă care îmbină perfect munca asiduă cu auto-îngrijirea. Începe ziua devreme, uneori la ora 5, acordându-și două ore pentru a se pregăti pentru provocările zilei, meditând și bucurându-se de un ceai chinezesc pe care îl prepară cu meticulozitate. Îl infuzează de până la 20 de ori, transformând procesul într-o formă de meditație.

Pasiunea ei pentru ceai a început în timpul călătoriilor în Taiwan și China, unde a descoperit tehnicile de meditație Vipassana. Bâtlan a subliniat importanța izolării și a tăcerii pentru dezvoltarea personală, remarcând că acestea permit o înțelegere profundă de sine, precum și purificare și reconciliere interioară.

Bâtlan a descoperit această tehnică de meditație în urma unui moment crucial din viața sa, despărțirea de soțul ei, Roberto. Ei au creat împreună Musette, transformând o investiție inițială de doar 700 de dolari într-o afacere de succes. Cu toate acestea, după ani de evoluție personală diferită, au decis să își continue călătoria separat. În ciuda acestui fapt, ei continuă să lucreze împreună la noi colecții, demonstrând că încrederea și respectul pot persista chiar și în mijlocul schimbărilor de viață profunde.

„Mă trezesc foarte devreme dimineața, uneori chiar de la 5, când am proiecte. Dar asta pentru că îmi place să am o oră sau două numai pentru mine și să-mi beau ceaiul chinezesc. Momentul ceaiului este momentul meu cu mine, este introspecție și setarea intenției, este meditație. Îl fac într-un ceainic mic, care pare de păpuși, dar pentru că îl infuzez de minim 5 ori, până la de 20 de ori, cât permit cele mai „bătrâne“ ceaiuri, e ca o esență. Mi-am adus ceaiuri din fermele și din plantațiile sălbatice din Taiwan și din China, unde am ajuns când am descoperit Vipassana, o tehnică de meditație care se face într-o izolare completă”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro. 

Aceasta a mai dezvăluit că fiul ei, Adi, a moștenit spiritul antreprenorial din familie. La doar 19 ani, a înființat propria companie și este acum interesat de integrarea Inteligenței Artificiale în afacerile familiei. Bâtlan a declarat cu mândrie că a fost o mamă strictă, susținând că i-a oferit fiului său „o educație completă”, în încercarea de a-l pregăti pentru provocările vieții.

Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață

Cristina Bâtlan a povestit cum și-a unit destinul cu partenerul de viață chiar de ziua ei de naștere. Întrebată cum l-a cunoscut, aceasta a răspuns fără ezitare:

„Pe Instagram! (zâmbește) Petru e din Bucovina, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi. M-a felicitat că, în sfârșit, a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele – un detaliu pe care nu se mai pune preț azi. După care mi-a mai scris, am mai vorbit, a durat vreo șase luni până când ne-am văzut față-n față. Deci a fost treptat, dar s-a întâmplat într-un moment în care am simțit că am nevoie de cineva care să mă iubească și să aibă grijă de mine. 

Îmi place că există cineva care poate face lucrurile împreună cu mine și, uneori, în locul meu. Și cred că am găsit omul perfect pentru mine, pentru că simt că mă respectă și mă iubește.

 Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi”, a povestit afacerista pentru sursa citată. 

Cristina Bâtlan îmbină cu grație lumea modei cu cea a afacerilor

Totodată, Cristina Bâtlan a discutat în cadrul aceluiași interviu despre experiența sa în cadrul show-ului „Imperiul Leilor”, unde participă pentru a treia oară. Acesta îi oferă o oportunitate de a evalua schimbările în domeniul tinerilor antreprenori și de a ajuta companiile emergente să se dezvolte.

Și, bineînțeles, nu putem încheia fără a discuta despre iubirea ei pentru pantofi. Purtând întotdeauna pantofi cu toc înalt de 10 cm, Bâtlan strălucește în cadrul fiecărei apariții publice. Pantofii ei preferați sunt roșii, culoarea zodiei sale, Taur – și îi poartă numele, fiind modelul „Christine”. Poate umbla toată ziua în ei, chiar și pe drumurile pietruite din Veneția.

Astfel, Cristina Bâtlan este o femeie care îmbină cu grație lumea modei cu cea a afacerilor, dar și cu liniștea interioară prin meditație. Așa cum ea însăși a subliniat, secretul succesului ei stă în dezvoltarea pas cu pas, aducând în prim plan autenticitatea și unicitatea.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: