Redactia.ro
Home » Monden » Investiție extravagantă sau capriciu de stil? Cât au costat plăcuțele de titan de pe dantura lui Kanye West

Investiție extravagantă sau capriciu de stil? Cât au costat plăcuțele de titan de pe dantura lui Kanye West

Kanye West face furori cu noua dantură.

Kanye West a reușit din nou să șocheze și să-și surprindă fanii, de data aceasta prin înlocuirea dinților cu plăcuțe de titan. Noul său look, care îl face să semene cu răufăcătorul James Bond a fost dezvăluit în timpul unei întâlniri cu soția sa, Bianca Censori, la Chateau Marmont din Beverly Hills. Cu toate că unii s-au mirat de schimbarea bruscă, Kanye a făcut public noul său aspect pe pagina sa de Instagram, împărtășind câteva imagini care au stârnit curiozitatea și discuțiile în mediul online.

Noul look al lui Kanye West

Noul său look a fost realizat cu ajutorul unei proteze dentare unice, proiectată chiar de artistul însuși. În imaginile postate, Kanye își etalează cu mândrie plăcuțele de titan, arătând că acestea sunt o alegere inspirată de James Bond. O captură de ecran a unei căutări pe Google cu Bond și o fotografie artistică a protezelor sale pe un suport au fost, de asemenea, prezentate pentru a evidenția influența răufăcătorului iconic.

Se zvonește că această proteză dentară, creată de Kanye West însuși, este „mai scumpă decât diamantele” și reprezintă un nou model chirurgical. Conform informațiilor disponibile, costul total al acestei intervenții dentare inovatoare se ridică la impresionanta sumă de 850.000 de dolari.

Este important de menționat că Kanye West nu este la prima sa încercare de a atrage atenția prin decizii excentrice. În trecut, artistul a fost cunoscut pentru stilul său nonconformist și abordările unice în ceea ce privește moda și estetica personală. Cu toate acestea, schimbarea sa dentară recentă pare să fie una dintre cele mai costisitoare decizii stilistice pe care le-a făcut până acum.

Kanye West candidează la prezidențialele din SUA în anul 2024

Pe lângă impactul său în domeniul modei, Kanye West a făcut și anunțuri cu privire la intenția sa de a candida la prezidențialele din SUA în anul 2024. Această decizie arată că rapperul nu se limitează doar la sfera artistică, ci aspiră și la o prezență în lumea politică. Cu o experiență anterioară în alegerile din 2020, unde a candidat ca independent și a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state, Kanye West pare să își continue ambițiile politice, susținând că deja lucrează la campania sa, în colaborare cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulos.

În final, indiferent dacă este vorba despre modă, muzică sau politică, Kanye West continuă să fie o figură controversată și intrigantă, reușind să rămână în centrul atenției cu fiecare mișcare pe care o face.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: