Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian, disperată din cauza relației lui Kanye West cu Bianca Censori, noua lui „soție”: „Este rușinată și îngrijorată”

Kim Kardashian, disperată din cauza relației lui Kanye West cu Bianca Censori, noua lui „soție”: „Este rușinată și îngrijorată”

Kim Kardashian este disperată din cauza relației lui Kanye West cu Bianca Censori

Kim Kardashian este de-a dreptul disperată din cauza relației lui Kanye West cu Bianca Censori, cea care este noua lui „soție”. Imaginile șocante care au apărut în ultima perioadă cu cei doi, din Italia, o îngrozesc pe fosta parteneră de viață a rapperului care ar fi extrem de rușinată din această cauză și foarte îngrijorată din cauza a tot ceea ce se întâmplă.

Kim și Kanye au avut parte de un divorț presărat cu scandaluri. Bruneta ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să își salveze mariajul, mai ales că are patru copii cu artistul, dar totul a ajuns la final. Acum, Kanye West (46 de ani) s-a căsătorit cu una dintre angajatele lui, pe numele ei Bianca Censori (28 de ani), dar ceremonia lor nu ar fi recunoscută de autorități în mod legal.

Bianca semăna în trecut izbitor de mult cu Kim, dar acum are un stil total schimbat și un look complet diferit. Recent, tânăra și Kanye West s-au afișat în Italia în niște ținute extrem de bizare. Artistul a apărut desculț pe stradă, în timp ce partenera lui de viață a purtat niște haine transparente prin care s-a văzut aproape tot!

Ulterior, rapperul a mers în fundul gol cu o barcă, în Veneția, deși era însoțit și de Bianca Censori și de alți turiști. Se pare că gesturile scandaloase pe care le face acum Kanye West au un impact masiv asupra fostei sale soții.

Kim Kardashian este disperată din cauza relației lui Kanye West cu Bianca Censori

În anul 2021, Kim Kardashian a cerut divorțul în luna februarie. Vedeta are patru copii din mariajul ei cu artistul american: North, Psalm, Saint și Chicago.

„Kim este foarte îngrijorată după ce a văzut cele mai noi imagini în care el apare cu Bianca. Se întreabă cum să le explice asta copiilor… Este rușinată și își face griji pentru el, după ce a văzut cum umblă desculț pe stradă, cu o sticlă de șampanie în mână. Este clar că ceva nu e în regulă.

Este foarte greu pentru ea, când crede că poate să își vadă mai departe de viață în liniște, apare câte o fază ca asta și o trage înapoi în tot scandalul. De câte ori Kanye se afișează cu Bianca și ea este aproape dezbrăcată pare o aluzie la ținutele din trecut purtate de Kim Kardashian în timpul căsniciei. Ea și-ar dori să poată lăsa totul în urmă și să uite de asta”, a dezvăluit o sursă din anturajul brunetei, conform The Sun.

Se pare că și localnicii din Italia sunt de-a dreptul revoltați de aparițiile indecente lui Kanye West împreună cu Bianca Censori. Mai mult decât atât, mulți au solicitat autorităților locale să îi amendeze pe cei doi pentru ținutele care lăsau zonele intime la vedere, fiindcă au încălcat legea.

Sursă foto: Colaj Canva PRO/Instagram Kim Kardashian & Bianca Censori

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: