Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian nu face față rolului de mamă singură. De ce adoarme plângând din cauza copiilor: „E o tornadă în casă”

Kim Kardashian nu face față rolului de mamă singură. De ce adoarme plângând din cauza copiilor: „E o tornadă în casă”

Kim Kardashian nu face față rolului de mamă singură. De ce adoarme plângând din cauza copiilor: „E o tornadă în casă”

Kim Kardashian a spus că nu face față rolului de mamă singură. De multe ori, ea adoarme plângând din cauza copiilor. Iată ce declarații a făcut vedeta internațională și de ce i se întâmplă toate acestea.

Kim Kardashian nu face față rolului de mamă singură. De ce adoarme plângând din cauza copiilor: „E o tornadă în casă”

Și vedetele mari, internaționale, plâng. De multe ori. Oricât de perfectă ni s-ar părea că arată viața lor, iată că nu este așa.

Kim Kardashian are patru copii, pe care îi iubește foarte mult, cu Kanye West. North West, născută în 2013, este fiica cea mare a lor, Saint West, născut în decembrie 2015, Chicago West, născut pe 15 ianuarie 2018 – fiica lor prin intermediul unei mame surogat – și Psalm West, născut pe 9 mai 2019, cel mai mic copil al cuplului.

După divorțul de Kanye West, Kim Kardashian a mărturisit în cadrul unui podcast că plânge noaptea până adoarme din cauza stresului.

„E haos, dar e cel mai frumos haos”, spune ea.

Totuși, rolul de mamă singură o copleșește. Kim Kardashian susține că nu reușește mereu să-i țină sub control, iar micuții se ceartă destul de des și chiar au „crize de furie”.

Vedeta internațională a mai spus că nimic în viață nu te pregătește pentru rolul de părinte și că nimic nu te „călește” mai tare, totodată.

„Sunt nopți în care plâng până adorm. Ca și cum e o tornadă în casa mea. (…) Știi, cu toate stările și personalitățile lor, uneori se ceartă, și știi, nu este nimeni acolo. Sunt [doar] eu, să joc un ofițer de poliție bun și un polițist rău”.

Dacă apare o criză de furie, oh, Dumnezeule, viața ta este complet dată peste cap. Dar te învață mult mai multe despre tine decât oricine. (…) Te va face atât de mândru de tine că ți-ai dat seama și că ai trecut peste încă o zi”, a mai spus Kim Kardashian în podcast-ul On Purpose with Jay Shetty”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: