Redactia.ro
Home » Monden » Răzbunarea lui Kanye West: Kim Kardashian, umilită public de fostul partener. Rapperul a arătat tuturor imagini din intimitate

Răzbunarea lui Kanye West: Kim Kardashian, umilită public de fostul partener. Rapperul a arătat tuturor imagini din intimitate

GALERIE FOTO (4) kim kardashian si kanye west

Relația dintre Kim Kardashian și Kanye West a ajuns la final în anul 2021. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să decidă să meargă pe drumuri separate, mai ales că pozau în cuplul perfect ori de câte ori se afișau la evenimente publice. Adevărul s-a dovedit a fi cu totul altul, iar foștii colegi de la Adidas ai lui Kanye West fac dezvăluiri de necrezut.

Kanye West s-a răzbunat pe Kim Kardashian într-o manieră care nu-i face deloc cinste

Despărțirea de Kim Kardashian i-a provocat multă durere lui Kanye West, dar i-a alimentat și dorința absurdă de răzbunare față de femeia care i-a frânt inima. A decis să o umilească public pe Kim, fără să manifeste remușcări. Astfel, foștii angajați și colaboratori de la Adidas ai lui Kanye West au dezvăluit că rapperul obișnuia să le arate tot felul de imagini și clipuri video din intimitate, în care Kim Kardashian apărea în ipostaze cât se poate de explicite. În plus, foștii angajați Adidas au scris o scrisoare deschisă în care au subliniat că persoanele aflate în poziții de conducere în cadrul companiei și-au ignorat propriile valori pentru a continua colaborarea cu Kanye West.

Una dintre fotografiile pe care Kim Kardashian le-a postat în mediul online.
Una dintre fotografiile pe care Kim Kardashian le-a postat în mediul online.

După ce a făcut o adevărată paradă de afirmații rasiste și antisemite, Kanye West a primit, totuși, o veste care nu i-a fost deloc pe plac. Cei de la Adidas s-au văzut nevoiți să-și delimiteze imaginea de numele său și să întrerupă colaborarea, deși colecția lui Kanye se vindea ca pâinea caldă. Prin întreruperea colaborării, Adidas înregistrează pierderi de 250 de milioane de dolari în ultimul trimestru al anului 2023.

Nici Kim nu se ferește să posteze cadre inedite pe rețelele de socializare.
Nici Kim nu se ferește să posteze cadre inedite pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian a fost acuzată de faptul că ar fi o mamă denaturată

Kim Kardashian și Kanye West au format un cuplu timp de șapte ani, iar împreună sunt părinții a patru copii. După despărțirea de Kim, rapperul a făcut tot felul de afirmații pline de ură la adresa fostei partenere de viață. A acuzat-o că este o mamă denaturată și că își expune mult prea mult copiii în mediul online. În plus, Kanye a lansat atacuri și la adresa fostului iubit al lui Kim Kardashian, comediantul american Pete Davidson.

Și astfel de imagine tot Kim a publicat pe contul ei de Instagram
Și astfel de imagine tot Kim a publicat pe contul ei de Instagram.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: