Redactia.ro
Home » Monden » Invitatul surpriză de la botezul lui Culiță Sterp! Cine și-a făcut apariția pe ringul de dans

Invitatul surpriză de la botezul lui Culiță Sterp! Cine și-a făcut apariția pe ringul de dans

Invitatul surpriză de la botezul lui Culiță Sterp! Cine și-a făcut apariția pe ringul de dans

Familia Sterp are parte de momente emoționante. Fiul lui Culiță Sterp a fost creștinat în urmă cu o zi. Iată cine a fost invitatul surpriză!

Invitatul surpriză de la botezul lui Culiță Sterp! Cine și-a făcut apariția pe ringul de dans

Ziua mult așteptată de Culiță Sterp a venit! Ieri a avut loc botezul fiului său, iar artistul a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din biserică dar și de la petrecerea organizată așa cum și-au dorit. Culiță a avut alături cele mai importante persoane din viața sa. Iancu, Geta, Ileana și mama Geta au fost prezenți la cel mai mare eveniment din viața artistului. De asemenea, foștii concurenți de la Survivor România, Andrei Ciobanu și Marilena Ciucureanu au fost și ei invitați. Însă a avut și un invitat special care a apărut pe ringul de dans.

Cu câteva zile în urmă, Culiță declara că nu va cânta la botezul fiului său, ci vrea să se bucure de această zi importantă din viața lui. Una din vedetele care a cântat la botezul fiului lui Culiță a fost nimeni alta decât Theo Rose. De asemenea, în timp ce Theo Rose se ocupa să întrețină atmosfera, a apărut pe ringul de dans și bunicul bebelușului, cu acesta în brațe.

”Eu am cantat la foarte multe botezuri si erau copiii mari. Chiar ieri am apucat sa ne facem lista de invitati si am zis sa incercam sa facem.Nu stim deocamdata. Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine”, a spus Culiță Sterp, la Teo Show.

@iancu.sterp1#culitasterp #iancusterp #getasterp La Ce Ora Vezi Asta?♬ original sound – Culiţa Sterp

Cum s-a îmbrăcat Daniela, iubita lui Culiță, la botezul fiului lor

Culiță Sterp a postat primele imagini de la botezul fiului său, Milan. Oamenii importanți din viața artistului au venit să-i fie alături în una dintre cele mai speciale zile din viața sa. Andreei Ciobanu și Marilena Ciucurean, foști concurenți de la „Survivor România”, au venit să-i fie alături. De asemenea, Irisha, Sorin Pușcașu și Ștefan Ciuculescu au confirmat prezența la eveniment.

Pentru ziua cea mare, Culiță Sterp a ales un costum în nuanța olive și cămașă albă, în timp ce fratele său, Iancu, a optat pentru un costum clasic gri. Daniela a ales o rochie decoltată, mulată, de culoarea verde deschis, foarte sexy. Aceasta a avut o crăpătură pe picior, lăsându-i la vederev formele atrăgătoare. Nașa Ileana, sora lui Culiță Sterp, a purtat o rochie neagră, din dantelă, peste care a pus un sacou accesorizat cu o curea argintie. Culiță Sterp nu va cânta la botezul fiului său După ce fiul său a venit pe lume, fostul concurent de la „Survivor România” s-a gândit la toate detaliile pentru botez. Culiță Sterp a declarat înainte de eveniment, că el nu va cânta la petrecerea de botez a lui Milan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: