Redactia.ro
Home » Sport » Ioan Niculae și-a băgat jucătorii în șomaj tehnic! Ce spun fotbaliștii

Ioan Niculae și-a băgat jucătorii în șomaj tehnic! Ce spun fotbaliștii

Ioan Niculae și-a băgat jucătorii în șomaj tehnic

Ioan Niculae și-a băgat jucătorii în șomaj tehnic. Patronul Astrei încercase mai întâi să-i forțeze pe jucători să accepte scăderea salariilor până la finalul anului 2020.

Unii jucători declaraseră că nu vor accepta scăderea salariilor pentru că acestea le sunt plătită cu foarte mare întârziere. Astfel, Ioan Niculae a luat altă decizie. A băgat toți angajații în șomaj tehnic cu data de 15 aprilie. În aceste condiții suma pe care o va primi fiecare nu depășește 2.400 de lei. În documentul trimis jucătorilor se specifică faptul că salariile vor reveni la normal după ridicarea stării de urgenţă din România.

„Sunt ceva probleme, mai ales acum în perioada asta. Majoritatea echipelor au probleme. Eu sunt mai optimist, sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve. Pe perioada de urgenţă o să fim în şomaj tehnic. Eu văd partea bună a lucrurilor, ajutăm şi noi clubul cât putem. Sper să nu se extindă foarte mult această stare de urgenţă. O lună cred că e de bun simţ, maxim două”, a declarat Alexandru Dandea pentru Telekom Sport.

Ioan Niculae și-a băgat jucătorii în șomaj tehnic

La Astra sunt probleme financiare de mai multă vreme. Jucătorii își primesc salariile mereu cu întârziere. Și acum patronul are de achitat restanțele financiare pe ianuarie și februarie. În plus aveau promise și prime pentru calificarea în play-off.

“Într-adevăr, nu suntem la zi cu banii, dar nu a plecat nimeni neplătit de la Astra, chiar dacă au mai fost întârzieri. Jucătorii au depus o muncă grea. În afara primelor pe care fiecare jucător le are contract, au avut bonusuri suplimentare la fiecare meci. Este meritul lor că au adunat puncte, că au luat acele prime”, declara Dani Coman, la Digi Sport, în luna februarie.

Și alte cluburi din Liga I au luat decizia de a intra în șomaj tehnic. Acestea sunt Dinamo, Chindia, Hermannstadt, FC Voluntari.
În momentul în care campionatul s-a întrerupt, Astra era pe locul patru în play-off, la două puncte în spatele celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: