Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului Președinte al României

Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului Președinte al României

GALERIE FOTO (8) Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului Președinte al României

Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului Președinte al României. Actrița Ioana Ginghină a intrat în atenția presei după ce a divorțat de fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Vedeta se pare că a avut o relație cu fiul unui fost președinte al României.

Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului Președinte al României

Viața actriței Ioana Ginghină a intrat în atenția presei după ce aceasta a divorțat de actorul Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a fost cuplată cu fiul fostului președintel al României. Dragoș Constantinescu, fiul fostului președintel Mihai Constantinescu, a avut o relație extraconjugală, cu actrița de telenovele Ioana Ginghină.

Potrivit unor surse, Ioana a devenit apropiată cu Dragoș Constantinescu după ce aceasta a divorțat de fostul ei soț, Daniel Tudorică. Cei doi au fost văzuți într-un supermarket din București, la cumpărături. La vremea aceea fiul fostului președinte Constantinescu, era căsătorit, dar între timp a divorțat.

Ziarul Averea dezvăluia în 206, relația dintre Ioana Ginghină cu Dragoș Constantinescu.

Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfâşitul anului trecut.
Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divortat” relata ziarul.

Ioana Ginghină a avut o relație  amoroasă cu Cove

Actrița Ioana Ginghină a preferat întotdeauna să își țină viața privată ascunsă de ochii presei. Totuși, în urmă cu câțiva ani, înainte de a deveni soția lui Alexandru Papadopol, Ioana a avut o relația amoroasă cu Cove. Relația dintre cele două vedete a început după ce actrița s-a despărțit de Dragoș Constantinescu, și s-a terminat în anul 2006.

După această perioadă, Ioana s-a îndrăgistit de actorul cu care a jucat în telenovela „Numai iubirea”, Alexandru Papadopol. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2007 și au împreună o fetiță. Însă, căsnicia dintre cei doi s-a destrămat, cei doi divorțând anul acesta.

Citeste si:Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: