Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a postat prima imagine cu iubitul ei! Unde se află cei doi în vacanță

Ioana Ginghină a postat prima imagine cu iubitul ei! Unde se află cei doi în vacanță

Ioana Ginghină a postat prima imagine cu iubitul ei! Unde se află cei doi în vacanță

Ioana Ginghină nu s-a mai ascuns și a postat prima fotografie cu iubitul ei. Iată cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți în vacanță!

Ioana Ginghină a postat prima imagine cu iubitul ei! Unde se află cei doi în vacanță

Ioana Ginghină este una dintre cele mai discrete vedete din România. Deși se știa cine este iubitul ei, aceasta nu a fost să dea din casă absolut nimic și a evitat cât a putut să se afișeze cu acesta. Însă acum pare că a luat o altă decizie! Actrița a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu partenerul său, din vacanță.

A mai rămas puțin timp până la nunta Ioanei Ginghină cu iubitul ei, Cristi Pitulice, iar dacă cei doi preferau până acum să nu se afișeze așa de mult, acum iată că au publicat și prima fotografie împreună pe contul de socializare al vedetei. Aceștia se află în vacanță departe de țară alături de Ruxandra, fiica actriței.

Toți trei au plecat într-o vacanță departe de țară, motiv pentru relaxare și pentru a-și pune ordine în gânduri cu privire la evenimentul important din viața lor ce va avea loc în septembrie.

”Echipa mea, #dreamteam cum ne-a numit Ruxandra. Ei sunt “vinovați” de toate pozele mele. Suntem pe drumuri de aproape trei săptămâni și parcă am mai sta. Facem plajă, ne plimbăm, stăm de vorbă la taverne, iar seara ne retragem pe terasa noastra și…jucăm cărți”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor cu ea și partenerul său, dar și cu fiica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ioana Ginghină face nunta în luna septembrie a acestui an

Ioana Ginghină a decis să facă nunta cu iubitul ei în luna septembrie a acestui an. Actrița a declarat în urmă cu puțin timp că nunta nu e pentru ea o mare prioritate, asta deoarece a mai trecut prin acest eveniment, însă totodată ea și cu partenerul său nu vor să facă deloc un eveniment cu sute de invitați, ci unul restrâns cu prietenii apropiați și familia.

Aceasta a mai mărturisit că pe lângă numărul mic de persoane ce vor fi prezente, ea va alege să nu îmbrace nici rochia de mireasă.

”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: