Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină iubește din nou! Actrița radiază de fericire

Ioana Ginghină iubește din nou! Actrița radiază de fericire

GALERIE FOTO (7) Ioana Ginghină iubește din nou!

Ioana Ginghină iubește din nou! . Îndrăgita actriță trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a divorțat de actorul Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină radiază de fericire alături de noul său partener, vorbind pentru prima dată despre relația sa de iubire cu Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină iubește din nou! Actrița radiază de fericire

Ioana Ginghină iubește din nou! Anul 2020 a fost un an plin de surprize neplăcute, dar și plăcute pentru unii dintre noi. Viața unora s-a schimbat în bine, în timp ce alții nu pot trece atât de ușor peste situațiile dificile. Primul lucru este valabil pentru Ioana Ginghină, care a reușit să treacă cu bine peste divorțul de Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță. Ioana Ginghină iubește din nou! Actrița a divorțat de soțul ei după 12 ani de relație, hotărând să meargă pe drumuri separate. Acest lucru se întâmpla în urmă cu doi ani, iar separarea lor i-a șocat pe apropiații cuplului, pentru că relația lor părea consolidată.

Deși a suferit în acea perioadă foarte mult, Ioana a știut să treacă cu bine peste aceastp situație, învățând că viața este mult mai frumoasă și merită trăită din plin. Vedeta a făcut un bilanț al anului 2020, iar în ciuda pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, ea a reușit să scoată în evidență doar lucrurile pozitive. După multe momente în care lacrimile îi cădeau pe obraz, acum, Ioan Ginghină este o femeie fericită și mereu cu zâmbetul pe buze. După divorț, soarele a răsărit, din nou, pe strada ei. La 43 de ani, Ioana Ginghină iubește din nou, având o relație care durează de un an și câteva luni. Deși este discretă în ceea ce privește acest subiect, actrița a recunoscut că noul bărbat din viața ei i-a redat speranța, încrederea și puterea de a iubi din nou.„Wow ce an intens… câtă nesiguranță, câte emoții, câtă schimbare ! Stau și mă uit la viața mea și realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie și până acum. După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație, Ruxandra a crescut și am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformându-se într-o adolescentă cu personalitate.❤️”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram. Cristi Pitulice este noul iubit al actriței, fiind unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism.

Ioana Ginghină are o carieră de succes

Ioana Ginghină este împlinită atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Actrița face parte din noul proiect cinematografic „Adela”, care va fi difuzat în curând pe Antena 1. „Tot în acest an, am început filmarile la serialul „Adela” și acum pe final de an, mi-am achiziționat o nouă mașină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche. Sunt recunoscătoare pentru abundența de sentimente și emoții care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învățat atât de multe! 🙏”, a continuat ea postarea.

De asemenea, aceasta a spus că nu are așteptări de la noul an, ci lasă viața să o poarte pe cele mai înalte culmi și să o surprindă. Însă își dorește să aibă cât mai multe experiențe. „Mulțumesc universului că sunt. Am mai și greșit, dar asta este farmecul vieții, să învățăm și să ne dezvoltăm cu fiecare experiență sau provocare.Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce vești ne mai aduce. 🥂”, a finalizat Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: