Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase, hotărâtă să învestească într-o nouă afacere: „Ar costa 250.000 de euro…”

Ioana Năstase, hotărâtă să învestească într-o nouă afacere: „Ar costa 250.000 de euro…”

Înainte de Revelion, Ioana Năstase vorbea cu încântare despre planurile sale de viitor. Povestea atunci cum își dorește să investească într-o casă la munte, precum cea în care ea și Ilie Năstase și-au petrecut sărbătorile. La doar câteva luni, dorința ei începe deja să prindă contur. Ar fi vorba de o investiție de 250.000 de euro.

Ioana Năstase, hotărâtă să învestească într-o nouă afacere: „Ar costa 250.000 de euro…”

Ilie și Ioana Năstase se bucură din nou de liniște pe plan personal, după ce au renunțat la gândurile despre divorț. Sfârșitul de an i-a găsit împreună, iar soția fostului jucător de tenis a pășit în anul 2022 cu un gând măreț: să investească într-o casă la munte, într-o locație montană de vis.

La nici două luni după ce a povestit încântată despre dorința sa, Ioana este gata să-și pună ideile în practică. Este decisă să investească o sumă impresionantă într-o pensiune în zona Brașov, în apropiere de centrul de echitație care îl găzduiește pe Cezar, calul său.

Singura dorință a partenerei lui Ilie Năstase este să pășească pe acest drum singură, fără un asociat. Conform calculelor sale, va avea nevoie de 250.000 de euro, bani pe care este pregătită să-i investească în acest vis al tău.

„Vreau să fac o pensiune aici… Am găsit un teren, dar era extravilan. Încă sunt în căutare.Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren. Ar costa 250.000 de euro. Nu mă gândesc să mă asociez cu cineva, pentru că am o vorbă: afacerile se fac de una singură, numai dragostea se face în doi. După experiența lui Ilie cu Marica, am luat cel mai bun exemplu”, a explicat Ioana Simion.

Ioana și Ilie Năstase se gândesc la un viitor măreț împreună

Bineînțeles, alături îi va fi Ilie Năstase, care o va ajuta atunci când are nevoie. Din câte se pare, problemele cu care s-au confruntat în mariajul lor în anul 2021 au date uitării, iar ei sunt pregătiți să pună în practică acest plan împreună.

„Nu o să pot să fiu tot timpul în Brașov, se va ocupa o prietenă foarte bună, în care am toată încrederea. Ilie o să mă ajute și el, din toate punctele de vedere, așa cum se ajută doi soți”, a completat partenera de viață a lui Ilie Năstase.

Amintim că în urmă cu câteva luni, Ioana Năstase era hotărâtă să înainteze procesul de divorț. A făcut anunțul oficial pe pagina sa personală de Facebook și povestea lor de dragoste părea că a ajuns la final, dar în cele din urmă au reușit să-și rezolve problemele.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris atunci Ioana Năstase pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: