Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Popescu este în stare de șoc. Vedeta a pierdut sarcina: „Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică” FOTO

Ioana Popescu este în stare de șoc. Vedeta a pierdut sarcina: „Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică” FOTO

Ioana Popescu a pierdut sarcina

Ioana Popescu este în stare de șoc. Vedeta a pierdut sarcina mult așteptată. Iată detaliile!

Ioana Popescu a pierdut sarcina

Ioanei Popescu trece printr-o adevărată tragedie! Vedeta este în stare de șoc după ce a pierdut sarcina pe care o aștepta cu mare nerăbdare. Aceasta a explicat prin intermediul rețelelor sociale că nu este pregătită să vorbească cu nimeni despre faptul că nu va deveni mămică așa cum își dorea:

Salutare. Este o zi foarte grea pentru mine. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor d-lui dr. ginecolog, am pierdut sarcina. Dacă țineți la mine, vă rog, în aceste zile nu am puterea să discut despre aceste lucruri extrem de dureroase. Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică. Dar vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați susținut. O să ies acum un pic din zonă și o să mă reculeg și o să încerc să mă adun”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ioana Popescu: „Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina”

Ioana Popescu mărturisea în urmă cu ceva timp că este o fire superstițioasă și că nu crede că este bine să dezvăluie detalii din sarcina pe care o purta:

Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.

Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian) Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme… Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar sa stau linistita. Va pup!”, a scris Ioana Popescu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: