Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Popescu nu mai este „devoratoarea de fotbaliști”. Se căsătorește cu iubitul străin, într-un loc de vis

Ioana Popescu nu mai este „devoratoarea de fotbaliști”. Se căsătorește cu iubitul străin, într-un loc de vis

ioana popescu

Ioana Popescu, supranumită „devoratoarea de fotbaliști” din pricina relațiilor amoroase pe care le-a avut cu diverși sportivi, este gata să renunțe complet la statutul de burlăciță. Ioana se va căsători curând cu alesul inimii sale, într-o destinație de vis. Detaliile despre marele eveniment le-a oferit chiar ea.

Ioana Popescu va îmbrăca rochia de mireasă

Ioana Popescu formează un cuplu alături de fotbalistul Ion Lőrinczi din anul trecut. Cei doi se cunoșteau de mai multă vreme, însă abia în 2021 au decis să acorde o șansă iubirii lor. Jurnalista a dezvăluit că, după lungi discuții, ea și iubitul au ajuns la concluzia că sunt gata să facă pasul următor în relație. Nunta nu va avea loc în România, ci în Austria. Cel mai probabil cei doi amorezi vor deveni soț și soție până la finalul anului 2022.

„Am tot amânat-o, am ajuns la un consens. Având în vedere că eu sunt ortodoxă și el e catolic, o să mergem în Austria, în curând, cred că de sărbători și acolo, pentru că este părintele nostru spiritual o să facem acolo cred ceremonia, deși eu îmi doream în România, în București, sau la mare, cu foarte multă lume și prieteni”, a dezvăluit Ioana Popescu.

„Relația dintre ei este presărată cu certuri, dar și cu multe împăcări pasionale, după cum a povestit Ioana. Menținem o relație bazată pe iubire, scandal. Suntem o pereche normală. Decât să prezinți lumii o imagine falsă, și să spui că vai ce iubire mare, mai bine te mai cerți cu omul de lângă tine pentru că atunci rezolvi problemele comunicând”, a povestit jurnalista, conform Spynews.

Ioana Popescu ar fi avut o aventură cu Dan Bittman

Ioana Popescu a ajuns cunoscută prin prisma numeroaselor aventuri pe care le-a avut cu fotbaliștii români. Recent, se vehicula faptul că și Dan Bittman ar fi cedat farmecelor vedetei. În plus, în presa a fost relatat un schimb de mesaje interzis minorilor care ar fi avut loc între Ioana și îndrăgitul solist de la Holograf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: