Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru, adevărul despre zvonurile despărțirii de soțul ei: ”Mă place așa cum sunt”

Ioana Tufaru, adevărul despre zvonurile despărțirii de soțul ei: ”Mă place așa cum sunt”

S-a tot vehiculat în ultima vreme că Ioana Tufaru și soțul ei Ionuț au divorțat, din cauză că acesta s-ar simțit dezgustat de aspectul ei fizic. De altfel, s-a speculat și faptul că fiica Andei Călugăreanu a fost diagnosticată de medici cu o obezitate morbidă. Iată ce spune Ioana Tufaru despre aceste zvonuri.

Ioana Tufaru, adevărul despre zvonurile despărțirii de soțul ei: ”Mă place așa cum sunt”

Ioana Tufaru neagă atât despărțirea de soț, dar și diagnosticul de obezitate morbidă. Ioana Tufaru spune că soțul săi este mulțumit de aspectul ei fizic, deși a mai acumulat kilograme în ultim perioadă.Mă place așa cum sunt!”, a spus Ioana Tufaru pentru impact.ro.

EXCLUSIV! Scandal urias chiar inainte de botez! Ioana Tufaru a decis sa renunte la nasii din Brasov! “Mi-au jignit barbatul, mi-au spus ca este un neica nimeni, un zero barat”! - WOWBiz

De altfel, Ioana Tufaru neagă și lipsa relațiilor intime dintre ea și Ionuț. Aceasta spune că totul decurge bine în cuplul lor. De altfel, chiar dacă a mai acumulat kilograme, după ce a făcut o operație de micșorare la un moment dat, Ioana nu mai este dispusă să decurgă la o alta.

“S-a zis că Ionuț nu mai vrea să întrețină relații sexuale cu mine, dar nu este adevărat, este mulțumit de mine, de felul în care arăt. Nu mai vreau să fac nicio altă operație de micșorare a stomacului”, ne-a spus Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru este împreună cu Ionuț de mai bine de șase ani și au împreună și un fiu, pe nume Luca. La începutul relației lor au locuit în casa tatălui lui Ionuț. La un moment dat, bărbatul i-a dat afară din casă, iar Ionuț și Ioana au fost nevoiți să doarmă prin parcuri, pe bănci. Gigi Becali a auzit despre acest lucru și le-a oferit o locuință în caminul său de nefamiliști din Berceni.

Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil

Ioana a mai spus pentru sursa menționată anterior că ea și soțul nu-și mai doresc al doilea copil, deoarece este foarte greu să crești un copil. De asemenea, Ioana Tufaru consideră că nu mai are vârsta potrivită aducerii unui copil pe lume.

”Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil”,  mai mărturisea, luna trecută, Ioana Tufaru, pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: