Redactia.ro
Home » Știri » Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner: „Nu îmi vine să cred”

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner: „Nu îmi vine să cred”

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner: „Nu îmi vine să cred”

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner. Iată detaliile!

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner

O umbră de tristețe și durere a acoperit recent scena showbiz-ului românesc odată cu pierderea regretatei artiste Rona Hartner, care a încetat din viață pe 23 noiembrie în urma unei lupte grele cu cancerul. În aceste momente dificile, cei apropiați și cei care au cunoscut-o au participat la slujba de înmormântare pentru a-i aduce un ultim omagiu, printre aceștia aflându-se și Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, prietenă apropiată a regretatei artiste, a oferit un interviu emoționant, dezvăluind detaliile unei relații speciale pe care a avut-o cu Rona și amintindu-și cu tristețe de momentele dificile pe care le-a traversat alături de aceasta.

Rona Hartner a fost un suflet luminos, mereu cu zâmbetul pe buze, reușind să aducă bucurie în viețile celor din jur. Cu o energie debordantă și un optimism contagios, artista a fost cunoscută pentru contribuțiile sale la industria muzicală și cinematografică, dar și pentru gesturile caritabile și umanitare.

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, a mărturisit că Rona a fost alături de ea în momentele dificile, oferindu-i sprijin și încurajări când mama sa a pierdut lupta împotriva cancerului. Legătura dintre cele două femei nu se rezuma doar la prietenie, ci era îmbinată și cu o conexiune specială, mama Ioanei Tufaru fiind profesorul Ronei în facultatea de teatru.

Ioana Tufaru: „Nu îmi vine să cred”

Ioana Tufaru a împărtășit gândurile și amintirile sale despre Rona Hartner. Cu o durere vizibilă în ochi, ea a subliniat impactul pozitiv pe care regretata artistă l-a avut asupra vieții sale și a dezvăluit un aspect personal, legat de pierderea mamei sale în urma cancerului.

„Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…) Este greu de crezut că o persoană atât de veselă, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, cum a fost Rona Hartner, a plecat dintre noi subit, când nimeni nu se aștepta, la vârsta de doar 50 de ani, răpusă de cancer. Toți o vom ține minte veselă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, însă chiar și așa, durerea este una de nedescris. Ce să zic, îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.

În urmă cu 5-6 ani, nu știu cum am vorbit, și mi-a zis că e în țară și ne-am văzut. Ea se aranja că trebuia să intre într-o emisiune. M-am dus la coafor unde se aranja și am vorbit cu ea. Atunci a fost ultima dată când ne-am văzut, cred. Ea era foarte prietenoasă. Era un om deosebit. Este foarte greu. Nu îmi vine să cred, parcă nu conștientizez. Aș fi vrut să vin la un concert de al ei, nu la înmormântare.”, a declarat Iona Tufaru pentru pentru VIVA!

Fostul soț al Ronei Hartner, Rocco Sedano, a fost și el prezent la înmormântare, însoțit de fiica sa. Chiar dacă existau tensiuni în familia Ronei, acestea au fost depășite în acest moment dificil.

 

Sursa foto: VIVA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: