Redactia.ro
Home » Știri » Iohannis, despre metroul din Drumul Taberei: „Această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor” (VIDEO)

Iohannis, despre metroul din Drumul Taberei: „Această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor” (VIDEO)

GALERIE FOTO (2) Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, marți, la inaugurarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Șeful statului a precizat că aceasta este cea mai importantă realizare din domeniul infrastructurii de după 1989, menționând că M5 risca să devină „o legendă a amânărilor”.

Președintele Iohannis susține că actualul Guvern, pe care îl descrie ca fiind „hotărât” a vrut să dovedească faptul că astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes.

„Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip de tip metrou din România. Sigur nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină aşa un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată a venit un Guvern hotărât care a dorit să dovedească faptul că şi astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes şi iată că se inaugurează.”, a declarat Klaus Iohannis.

Declarații de presă susținute de Președintele Klaus Iohannis, dupa participarea la darea în folosință a magistralei de metrou M5 (Eroilor- Drumul Taberei)

Declarații de presă susținute de Președintele Klaus Iohannis, dupa participarea, alături de premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la darea în folosință a magistralei de metrou M5 (Eroilor- Drumul Taberei)

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 15 septembrie 2020

Totodată, președintele a ținut să le amintească bucureștenilor că ne aflăm încă în plină pandemie de coronavirus, ca atare este important să respecte toate regulile de protecție sanitară și distanțare și atunci când circulă cu metroul.

„Pentru că perioada în care trăim este un complicată, mă refer la pandemie, și pe această linie este important să circulăm în siguranță și să fim protejați. Dragi bucureșteni, vă rog să nu uitați masca, igiena, distanțarea, pentru a trece cu bine prin această perioadă”, a mai precizat Klaus Iohannis.

Metroul din Drumul Taberei, deschis după 9 ani

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis s-a plimbat cu metroul pe magistrala 5.

Președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode au participat, marți, la darea în folosință a Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei, secțiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiței. Linia de metrou se deschide la aproape nouă ani de la începerea lucrărilor.

Metrorex precizează că publicul va putea circula cu metroul începând cu ora 14:00. Circulația pe această magistrală va fi gratuită marți, ziua inaugurării, până la ora 23.00. Anunțul a fost făcut de către Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: