Redactia.ro
Home » Știri » Ion Dichiseanu, din nou, în stare gravă la spital! Actorul se află la ATI

Ion Dichiseanu, din nou, în stare gravă la spital! Actorul se află la ATI

Ion Dichiseanu, din nou, în stare gravă la spital! Actorul are probleme pulmonare și cardiace destul de severe și a fost dus de urgență, luni seară, la secția ATI. Totul se întâmplă la mai puțin de o lună de la externarea lui Ion Dichiseanu, din spital, fiind atunci internat cu aceleași afecțiuni.

Ion Dichiseanu, din nou, în stare gravă la spital! Actorul se află la ATI

Ion Dichiseanu în stare gravă la spital! Actorul, în vârstă de 87 de ani, se confruntă din nou cu probleme pulmonare și cardiace, la o lună după ce a fost externat din spital cu aceleași afecțiuni. Ion Dichiseanu a fost transportat de urgență, luni seară, la secția ATI a Spitalului Floreasca din Capitală. Familia acestuia a alertat ambulanța cu privire la situația actorului, informează Spynews.

Fiica sa, Ioana Dichiseanu, a venit cu o clarificare pe rețelele de socializare. Din fericire, tatăl ei nu are coronavirus, nici de această dată și a îndemnat la rugăciuni pentru actor, pentru a se face bine.

„Este adevarat ca tata trece din nou printr-o cumpana. Nu a avut nici data trecuta, nici acum, legatura cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigatii facute gresit, la inceputul lunii decembrie, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Stiu ca pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Asa ca va rog sa ne indreptam gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina cu bine acasa. Doamne ajuta!”, a scris Ioana Dichiseanu, pe contul ei de Facebook.

Ion Dichiseanu a mai fost internat pe data de 5 ianuarie

Pe data de 5 ianuarie, actorul a fost internat în spital, tot cu probleme pulmonare și cardiace. Și atunci s-a crezut că este vorba despe o infecție cu Covid19, dar a fost negat acest fapt, ulterior. Medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire și cred că este vorba despre un miracol faptul că se vindecase.

„Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui”, a spus fiica lui Ion Dichiseanu la Antena Stars, în urmă cu o lună.

Ioana Dichiseanu are o relație specială cu tatăl ei, iar o veste neplăcută despre acesta, ar dărâma-o complet, având în vedere iubirea pe care i-o poartă și faptul că stau în permanență împreună

„Între mine și tata este o relație specială, de prietenie, suntem câte o jumătate de inimoară, bucățică din el sunt. Mă consider binecuvântată de Dumnezeu pentru relația pe care o am cu părinții, mai ales pentru profunzimea relației pe care o am cu tata. De multe ori, chiar dacă nu spun ceva, el înțelege de ce am nevoie și ce simt și e valabil și invers. Asta pentru că petrecem foarte mult timp unul lângă celălalt, ne bucurăm de momentele frumoase împreună. Timpul trece foarte repede atunci când ești lângă oamenii pe care îi iubești”, a mai adăugat Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

Ion Dichiseanu a mai fost dus la spital și în această vară, mai exact la Spitalul de lângă Deva, în urma unui accident care a avut loc pe platourile de filmare. Actorul s-a ales atunci, cu lovituri și cu trei coaste rupte şi două fisurate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: