Redactia.ro
Home » Monden » Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani. Ionuț l-a comemorat la cimitirul Bellu

Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani. Ionuț l-a comemorat la cimitirul Bellu

GALERIE FOTO (3) Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani

Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani. Regretatul artist s-a stins din viață pe 19 martie 2009, din cauza problemelor de sănătate. Astăzi, Ion Dolănescu ar fi împlinit 78 de ani. Fiul său, Ionuț Dolănescu l-a comemorat pe tatăl său.

Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani. Ionuț l-a comemorat la cimitirul Bellu

Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar pe 19 martie 2009 s-a stins din viață. Ionuț Dolănescu, fiul său, a organizat astăzi o mică slujbă la cimitirul Bellu din București, acolo unde tatăl său, este înmormântat. În fiecare an, pe 25 ianuarie,era un moment special pentru toată familia Dolănescu. Dacă ar fi trăit, regretatul artist ar fi împlinit vârsta de 78 de ani, dar în urmă cu 13 ani artistul părăsea această lume. Ionuț Dolănescu a făcut declarații de la mormântul tatălui său.

E o zi tristă pentru noi că tata nu se mai află pe această lume, sunt sigur că ne surânde de acolo dintre îngeri. E o zi ca sufletul lui bun, sufletul lui cald, asta e viața, toți mergem mai devreme sau mai târziu într-acolo. Dar să zic la el că parcă a plecat prea devreme, la 65 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de la plecarea lui la cele sfinte”, a spus Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

Fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu a mărturisit că el e menit să ducă muzica părintelui său mai departe. ”Noi suntem aici să-l pomenim. Muzica lui Ion Dolănescu trăiește în sufletele românilor, sufletele noastre. Eu am această menire să-i duc cântecul mai devreme, așa cum îmi spunea chiar tatăl meu: cântecele fără moarte să le duci tu mai departe”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

De asemenea, celebrul artist a precizat că Ion Dolănescu își sărbătorea mereu ziua și invita mulți colegi de breaslă, fini, rude și prieteni. ”Casa din Caimatei era plină de lume, fini, rude, mari artiști. Dumnezeu să-l odihnească, iar noi să trăim să-l pomenim în continuare”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

De ce a murit Ion Dolănescu

Au trecut 12 ani de la moartea artistului Ion Dolănescu. Regretatul cântăreț a murit din cauza unei afecțiuni serioase. Pe 19 martie 2009, a fost chemat un echipaj SMURD la locuința artisutlui, după ce s-a raportat să nu mai respiră. Ion Dolănescu făcuse stop cardio-respirator. Medicii ajunși la fața locului s-au chinui mai bine de o oră să îl readucă la viață, dar manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. După moartea artistului, fiii lui, Ionuț și Dragoș, au izbucnit un război pentru avere. Relația lor a fost presărată de scandaluri și nu s-au putut înțelege nici măcar la parastasul tatălui său. Cei doi au organizat în tot acest timp, parastasuri separate.

„Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. Acum avem (n.r., el și Ionuț Dolănescu) o relație civilizată. Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta.””, explica la vremea respectivă Dragoș Dolănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: