Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac a intervenit pentru iubita fiului său? Sorana Cîrstea merge la Olimpiadă

Ion Țiriac a intervenit pentru iubita fiului său? Sorana Cîrstea merge la Olimpiadă

GALERIE FOTO (7) Sorana Cîrstea, Sorana Cîrstea Olimpiadă, ion ion tiriac, Ion Țiriac

Sorana Cîrstea va reprezenta România la Olimpiada de la Tokyo, chiar dacă nu avea dreptul. Jucătoarea de tenis spune că a fost anunțată că a primit o derogare, chiar dacă nu îndeplinește niciuna dintre cele două condiții obligatorii pentru a juca în Japonia.

Sorana Cîrstea trăiește o poveste de dragoste de ceva vreme cu fiul lui Ion Țiriac. Cum fostul jucător de tenis este președintele FRT se pare că a avut grijă ca iubita fiului său să poată participa la Jocurile Olimpice, chiar dacă nu avea dreptul. Pentru ca un jucător să meargă la această competiție trebuie să îndeplinească două condiții.

1. Să fie printre primele 56 de jucătoare în WTA la data de 7 iunie 2021.
2. Să fi participat la un număr minim de evenimente Fed Cup, în ultimii doi ani.
Sorana Cîrstea nu întrunește însă niciuna dintre aceste condiții obligatorii. Ea a decis să se retragă din echipa de Fed Cup a României în 2018, după ce a jucat un ultim meci la dublu cu Mihaela Buzărnescu. Apoi și-a anunțat retragerea, gurile rele vorbind despre un conflict apărut între ea și Simona Halep.
Totuși, jucătoarea de tenis anunță ca va participa la Olimpiada de la Tokyo și a explicat cum a fost posibil acest lucru.

Explicația Soranei Cârstea!

Jucătoarea de tenis a plecat în Statele Unite unde va participa la turneul de la Mandatory, în perioada 22 martie – 4 aprilie. Înainte de a pleca, Sorana Cîrstea a explicat cum este posibil să meargă anul acesta în Japonia.

”Din fericire, voi juca la Olimpiadă! Am fost contactată de federație, am înțeles că s-a obținut o derogare pentru mine. M-au întrebat dacă doresc să joc şi am spus ‘da!’. E o onoare, am jucat două Olimpiade, la a treia am fost accidentată. Normal, vreau să joc, dacă s-a obținut această derogare. N-am cerut-o eu, dar a venit din partea lor și atunci m-am bucurat.” a declarat iubita lui Ion Ion Țiriac.

Sorana și Ion Ion Țiriac au se pare o relație de câțiva ani. Au fost văzuți împreună imediat după divorțul milionarului de Ileana Lazariuc.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion”, au spus niște apropiați ai celor doi, potrivit impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: