Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac este gata să ofere o mașină din colecția sa! Ce pariu a pus milionarul

Ion Țiriac este gata să ofere o mașină din colecția sa! Ce pariu a pus milionarul

Ion Țiriac, Ion Țiriac pariu, Țiriac colecție mașini, Carmen Tocală

Ion Țiriac este pregătit să facă un cadou extrem de scump unei femei. Una dintre mașinile din colecția sa ar putea ajunge la fosta mare baschetbalistă, Carmen Tocală, membru al Boardului Central al Federației Internaționale de Baschet (FIFA).

Carmen Tocală a dezvăluit ce pariu a pus cu Ion Țiriac. Omul de afaceri în vârstă de 81 de ani a promis că îi va face cadou unul dintre automobilele sale de lux, în cazul în care naționala feminină de baschet 3 x 3 va obține o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este pentru prima dată când această probă se va desfășura la o olimpiadă. Naționala României și-a văzut visul cu ochii după ce a participat la mai multe turnee și va merge în Japonia. Ion Țiriac este gata să ofere mașina la schimb, dar a pus o singură condiție.

„Aşteptăm medalie, nu doar să participăm la Jocurile Olimpice. Ţin minte ce am zis, am pariu cu domnul Țiriac pe o mașină de colecție. Ilie Năstase a ‘tăiat’ pariul. Mă ocup în mod direct. Dânsul m-a provocat, nu a crezut că ne calificăm. La pariu nu contează culoarea medaliei, dar ştiu ce urmăresc eu. Trebuie să văd Ilie Năstase ce spune, că dânsul a ‘tăiat’ pariul”, a declarat fosta baschetbalistă Carmen Tocală, pentru As.ro.

Câte mașini are Ion Țiriac

Milionarul are o adevărată pasiune pentru mașinile de lux și are o colecție impresionantă de peste 400 de exemplare.
Una dintre cele mai noi mașini din colecție este una extreme de valoroasă, chiar dacă nu este foarte popular. Un Auburn Boattail Speedster, din 1928. În acest moment automobilul valorează 300.000 de euro. În 1928, mașina costa în jur de 2000 de euro și atingea viteza de 174 km/h.
Ion Țiriac are în colecția sa și o mașină care i-a aparținut sultanului Aga Khan, un Rolls Royce Phantom IV.

„A durat vreo doi ani și multe sute de mii de dolari ca să o refac. Cam cât ar valora acum? Exact atât cât ar anunța cineva că plătește la o licitație! Dacă oferă cineva cinci milioane, șapte milioane, tot n-aș da-o! Au fost doar 14 exemplare în lume, acum cred că mai există doar nouă sau zece”, declara Ion Ţiriac.

De asemenea fostul jucător de tenis mai are mașini care au aparținut celebrului cântăreț Elton John sau Casei Regale Britanice.
Țiriac Collection este prima galerie auto de colecție din România deschisă publicului. Din aceasta fac parte atât mașini cât și motociclete, produse începând cu anul 1899.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: