Redactia.ro
Home » Sport » Ion Ţiriac îl ironizează pe Gerard Pique! Dialog incredibil!

Ion Ţiriac îl ironizează pe Gerard Pique! Dialog incredibil!

Ion Ţiriac îl ironizează pe Gerard Pique

Ion Ţiriac îl ironizează pe Gerard Pique. Omul de afaceri este într-un conflict deschis cu fotbalistul, după ce acesta a susținut modificarea regulamentului Cupei Davis.

În ultima perioadă cei mai mulți tenismeni au fost nemulțumiți, după ce Federația Internațională a modificat regulamentul Cupei Davis. Fostul lider mondial, Roger Federer a mers mai departe. A anunțat că cel mai probabil nu va mai juca în echipa țării sale. Ion Țiriac a acordat un interviu celor de la El Pais în care îl face praf pe fotbalist. Gerard Pique a investit o sumă foarte mare în tenis și s-a implicat în modificarea regulamentului Cupei Davis.

”Vorbeam ieri cu un domn care se numeşte Pique, dacă ai auzit de dumnealui. Şi îi spuneam că eu la fotbal nu mă pricep, dar dumnealui se pricepe la tenis acum, că a cumpărat tot tenisul din lumea asta. Are o problemă la Madrid, pentru că joacă în cocioaba mea, pe care am construit-o eu, e adevărat aparţine Primăriei, dar am pus cărămidă cu cărămidă. Şi îi spuneam că vreau şi eu să mă bag la fotbal şi aş schimba şi eu regulamentul la fotbal. Nu se mnai bate penalty cu piciorul, se bate cu capul. M-a întrebat, cum cu capul? Asta trebuie să o desluşeşti tu, tu eşti specialist cu fotbalul, eu sunt cu tenisul” a declarat Ion Ţiriac.

„Acest format nu va rezista”

„Cum poţi să aduci 18 echipe în acelaşi loc, într-o săptămână!? Vor fi 18 vestiare? Cum vei juca un meci de Cupa Davis pe un teren cu doar 1500 de locuri? Bani, bani, bani… ITF a vândut competiţia şi noi nu mai putem face nimic! Domnul Pique e un fotbalist care joacă la o echipă mare, dar care n-ar putea juca la un club precum Real Madrid! E cu totul altceva. Dacă îmi daţi trei miliarde, organizez cel mai tare turneu din lume, dar de tenis adevărat! Pariez cu voi astăzi că acest format nu va rezista mai mult de trei ani! „, a mai spus omul de afaceri, pentru El Pais.

Ion țiriac nu s-a oprit și a continuat cu ironiile la adresa fotbalistului.

„Dacă îmi cumpăr un bilet, pentru ce teren îl cumpăr? Manolo Santana, Arantxa Sanchez, terenul trei? Şi cine joacă?”, a mai declarat Ţiriac.

Ion Țiriac a jucat de trei ori finala Cupei Davis împreună cu Ilie Năstase. În 1969, 1971 și 1972.

Citește și: Dennis Man, out de la FCSB! S-a întors accidentat de la națională!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: