Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac s-a afișat cu o brunetă sexy la plajă în Mamaia. Fostul tenismen a petrecut timp de calitate cu noua iubita

Ion Țiriac s-a afișat cu o brunetă sexy la plajă în Mamaia. Fostul tenismen a petrecut timp de calitate cu noua iubita

GALERIE FOTO (4) Ion Țiriac s-a afișat cu o brunetă sexy la plajă în Mamaia. Fostul tenismen a petrecut timp de calitate cu noua iubita

Ion Țiriac a fugit de canicula din București pe plaja din Mamaia pentru a se răcorii! Fostul mare tenismen a petrecut timp de calitate cu o brunetă sexy. 

Ion Țiriac s-a afișat cu o brunetă sexy la plajă în Mamaia. Fostul tenismen a petrecut timp de calitate cu noua iubita

Ion Țiriac este unul dintre cei mai mari tenismeni din România, devenit în toți aceștia ani și un milionar cunoscut. Cu toate că are bani să-și permită orice vacanță de lux și toate plajele opulente, acesta preferă să se relaxeze pe litoralul din România. La vârsta de 82 de ani, Ion Țiriac este într-o formă foarte bună. Fostul tenismen a plecat câteva zile pe litoraul românesc, la plaja  milionarilor din Mamaia, însă nu a fost singur, ci însoțit de o brunetă sexy care s-a relaxat împreună cu el.

Ion Țiriac s-a afișat cu o brunetă sexy la plajă în Mamaia. Fostul tenismen a petrecut timp de calitate cu noua iubita

Ion Ţiriac preferă litoralul românesc în detrimentul destinaţiilor exotice din străinătate. În fiecare an, fostul mare tenisman este prezent pe plaja milionarilor de la Caelia, unde fostul fotbalist Ciprian Marica deţine un complex de apartamente. Tot acolo are un apartament şi colegul lui, Ilie Năstase, aşa că Ţiriac are cu cine se întreţine. În acest weekend, milionarul și-a făcut apariția pe plajă, iar fotoreporterii de la Click! au obținut câteva fotografii cu acesta și iubita lui. Cei doi par să aibă o relaţie destul de apropiată cu milionarul, căci la un moment dat tânăra şi-a amplasat „strategic” telefonul chiar pe abdomenul acestuia.

După ce s-au relaxat câteva ore bune pe plajă, aceștia au plecat spre restaurant la orele prânzului. Cei doi au luat-o la pas pe plajă și s-au îndreptat să mănânce, fiind supravegheați în permanență de cei doi bodyguarzi angajați de Țiriac, care au stat în permanență lângă fostul tenismen.

Ion Țiriac și Itina Deleanu s-au despărțit

Recent, Ion Țiriac a ieșit din relația cu Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, în vârstă de 45 de ani. În ultima vreme cei doi erau nedespărţiti şi apăreau împreună la toate evenimentele, drept pentru care presa mondenă a speculat că cei doi ar avea o relaţie. Pe 9 mai însă, Irina Deleanu, care este preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, a lipsit de la ziua marelui tensiman, sărbătorită de acesta la Madrid, unde organizează un turneu de tenis.

”Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Ţiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relaţie bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Şi mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani şi face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a spus Irina Deleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: