Redactia.ro
Home » Monden » Ionel Ganea, scandal cu actuala soție! Monica Maria a cerut ordin de protecție

Ionel Ganea, scandal cu actuala soție! Monica Maria a cerut ordin de protecție

Ionel Ganea, Ionel Ganea soție, ordin de protecție

Ionel Ganea, fostul atacant al Generației de Aur este din nou în central unui scandal incredibil. Potrivit Cancan.ro, actuala soție a antrenorului a cerut ordin de protecție.

Este pentru a doua oară când fostul fotbalist se confruntă cu această situație. În urmă cu 4 ani, fosta sa soție a procedat în același fel. După ce a divorțat de Dana Iaru, femeia care i-a fost alături 24 de ani, Ionel Ganea s-a recăsătorit cu Monica Maria (36 ani). Cei doi au fost surprinși împreună și înainte ca divorțul să fie încheiat. Din ce se pare însă, antrenorul are și de această dată probleme în căsnicie. Potrivit Cancan.ro, Monica Maria a procedat la fel ca și fosta soție. Ar fi cerut ordin de protecție față de soț, la Judecătoria Făgăraș în luna aprilie. Nu după mult timp bruneta s-a răzgândit și a retras cererea.
Ganea si Monica

“Ia act de renunțarea reclamantei Ganea Monica-Maria, la judecata cererii de chemare în judecată privind emiterea Ordinului de protecție, în baza art. 23 din Legea nr. 217/2003, republicată, împotriva pârâtului Ganea Ioan Viorel”, au anunțat magistrații, potrivit sursei.

Scandal uriaș între Ganea și fosta soție

Procesul de divorț dintre Ionel Ganea și Dana, mama celor doi copii ai fostului fotbalist a durat destul de mult. Aceasta l-a acuzat de violență domestică. În final divorțul s-a încheiat anul trecut în luna august, iar Ganea este obligat să-i plătească fostei soții o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

„Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nicio cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo”, declara Dana Iaru în momentul în care s-a pronunțat divorțul, pentru Cancan.ro.

Într-un interviu acordat de Ionel Ganea pentru gsp.ro, acesta a recunoscut că a fost violent cu fosta sa soție.

“Au fost momente tensionate între noi, nu pot să neg. Viața nu este roz. Nu pot să neg. Nu a fost totul perfect. Dar eu am făcut și lucruri bune pentru familia pe care am avut-o”, a spus Ganea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: