Redactia.ro
Home » Sport » Vestea care i-a șocat pe toți! Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț

Vestea care i-a șocat pe toți! Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț

GALERIE FOTO (3) Ionel Ganea, Ionel Ganea soție, ordin de protecție

Ionel Ganea s-a însurat luna trecută, la doar două luni după ce a divorțat de femeia care i-a fost alături 24 de ani. Noua soție este cu 11 ani mai tânără.

Fostul fotbalist al generației de aur nu a stat mult timp burlac. Potrivit Cancan.ro, Ionel Ganea s-a căsătorit cu o femeie cu 11 ani mai tânără decât el. Se pare că fostul fotbalist și Monica aveau o relație de ceva vreme, încă de dinainte ca divorțul acestuia să se încheie, iar apropiații o cunoșteau pe iubita antrenorului. Soția lui Ganea este medic stomatolog în Făgăraș. Se pare că cei doi au mers în fața ofiterului stării civile pe 30 octombrie, chiar de ziua Ioanei, fiica lui Ionel Ganea. Potrivit Cancan.ro, la începutul anului, Ionel Ganea ar fi avut o relație cu o profesoară, tot din Făgăraș.

Scandal uriaș cu fosta soție

Ionel Ganea a fost căsătorit 24 de ani cu Dana. Împreună au doi copii, Ioana și George care este fotbalist la FC Viitorul.

De ani buni cei doi nu se mai înțelegeau, Dana acuzându-l de violență domestică. Într-un interviu acordat celor de la GSP.ro, fostul fotbalist a recunoscut că a avut moment mai dificile în căsnicie. La întrebarea, “Ai lovit-o vreodată”, Ganea a răspuns.

“Au fost momente tensionate între noi, nu pot să neg. Viața nu ester roz. Nu pot să neg. Nu a fost totul perfect. Dar eu am făcut și lucruri bune pentru familia pe care am avut-o”, a spus Ganea.

Divorțul dintre dintre Dana Iaru și Ionel Ganea a fost destul de lung. La final, fostul fotbalist a fost obligat să-i plătească Danei o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

„Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nicio cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo”, declara Dana Iaru în momentul în care s-a pronunțat divorțul, pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: