Redactia.ro
Home » Monden » ”Ionică” din Liceeni, schimbat radical. Cum l-au surprins paparazzi FOTO

”Ionică” din Liceeni, schimbat radical. Cum l-au surprins paparazzi FOTO

”Ionică” din Liceenii este unul dintre cele mai simpatice personaje ale filmului care a cucerit o țară întreagă. Mihai Constantin pe numele real are acum 56 de ani, iar anii i se citesc pe chip. Iată cum l-au surprins paparazzi de curând!

”Ionică” din Liceeni, schimbat radical. Cum l-au surprins paparazzi FOTO

Mihai Constantin, actorul care l-a interpretat pe Ionică în Liceenii, a fost surprins, zilele acestea, pe străzile din Capitală. Este total schimbat față de tânărul pe care-l cunoaștem cu toții din celebrul film și, deși se spune că nu face parte din categoria actorilor cu o situație financiară precară, Mihai Constantin pare că este un om chibzuit.

”Ionică” a fost fotografiat de paparazzi în timp ce a intrat într-un magazin second-hand și și-a cumpărat o pereche de încălțăminte sport. A analizat-o amănunțit, după care a achiziționat-o și s-a făcut nevăzut în autoturismul său. În imaginea de mai jos, putem vedea cum trecerea anilor se citește pe chipul actorului. Podoaba capilară i s-a cărunțit, iar barba de asemenea. La cumpărături, actorul a fost văzut îmbrăcat normal, într-o cămașă lejeră și o pereche de pantaloni largi.

Foto: Mihai Constantin                                                                                          Vezi mai multe foto pe Spynews

Legătura dintre Mihai Constantin și regretata actriță Tamara Buciuceanu-Botez

Se zvonește că averea Tamarei Buciuceanu Botez ar fi rămas în mâinile lui Mihai Constantin. Asta pentru că actrița nu a avut copii, iar Mihai Constantin este nepotul ei. În cadrul unui interviu, ”Ionică” a precizat că mulți oameni îl strigă astfel pe stradă, datorită rolului pe care l-a avut. Mihai Constantin a dezvăluit și cum era el în perioada liceului:

”Dacă în şcoala generală fusese destul de simplu, în liceu am avut nişte profesori foarte severi, care făceau într-adevăr carte. Dar se pare că nu era locul meu acolo, pentru că m-am chinuit tare rău… (râde) Bine, n-am rămas repetent, dar m-am chinuit. Ţin minte că tata filma „Burebista” la Deva, iar într-o vară a venit să mă ia cu el, acolo, ca să văd locurile acelea extraordinare, dar şi filmările, costumele… Dar, din păcate, eu rămăsesem corigent la matematică şi la încă o materie, nu mai ţin minte ce era… Şi era absolut imposibil să plec, pentru că trebuia să susţin examenele de corigenţă. Draga mea mamă a venit cu o idee foarte bună ca să ies din situaţia aceea delicată. I-am spus lui taică-meu că m-am înscris la Olimpiada de matematică şi nu pot pleca, pentru că urma proba pe municipiu sau cam aşa ceva şi aş face liceul de râs. Tata a fost încântat şi a plecat înapoi la Deva, fără mine (zâmbeşte). El nu ştia de problemele mele, îmi era groază că ar fi putut să afle, mai ales că mi se pare că aveam şi meditator. După mulţi ani i-am spus ce se întâmplase de fapt… Dar cred că aflase deja şi nu-mi atrăsese atenţia niciodată”,  a spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: